Па мора ли патлази и патки да гледаат? Нека гледаат како се искачувам на карпи, како трчам, како готвам, или за тоа да го гледаар не плаќаат?
Не бе, ќе ми паднат по грешка јајцата во манџата и заебав работа. Ќе треба пари да им враќам. А со жени нема разбирачка.
Лапни ги парите и бегај Не ми текна за ова, ама има и на Грајндер да се рекламира Можеш да готвиш да, ама гол/а, можеш да правиш интересен контент ама гол/а или евентуално полугол/а. Не ми објаснувај те молам за OnlyFans. Работев со него, да се разбереме, работев на модели како чатер, не се сликав јас, ама камо ли среќа пошто ненормална пара се врти и грото Британски агенции го водат тоа. Така да, OnlyFans ти е продавница за експлицитни фотографии и видеа, а не Pinterest или Храна и Вино.
Имаше една српска инфлуенсерка која кажа дека некој и платил пари за да се измоча во тегла и мочката да му ја прати по карго.. И има уште мал милион примери каде луѓе сликаат пазуви, нозе, итн и ги продаваат сликите..
@нина122 Kim Kardashian не си ги продаде употребените гаќи? Милиони даваа за нејзината долна облека. Да знаеш се што прават низ Америка, Азија, ма да и Европа. Охохо, ќе кажеш фала богу нормални сме колку толку.
Sydney Sweeney, онаа од Еуфорија плавата со големите цицки Кога не знаеме така да си вадиме пари, трпи, работи сега
Исперени или онака носени и смрдливи ги продала? Ако е така, значи и кај нас може да успее ова. На пр. Маријана Лото може да го направи истото. Има да се тепаат за нејзината танга кој да ја купи.
Аааа, а кога ќе си ги лапнеш паричките, дали ќе имам процент некој? Барем што те поддржувам еве Како што прочитав не биле перени Дај ние да направиме напори Маријанчето да ти прати едни без пари
Па кај си досега да кажиш, јас преголема мочка сум, по 100 пати во денот идам. Ете ми бизнис. Шала на страна, светов во неповрат е заминат, мене на тикток ми излезе една пополничка жена што кажуваше дека мажи и плаќале да ја гледаат како јаде на камера. Ужасната сум.