Па Теодора една позната шо е.А се пишала дека е у топ 1% Само шо ја нема у ниедна листа И ја ќе се пишам со плава крв дека сум
Конверзацијата за приватниот живот на Теодора и нејзината моралност ја избришав, ве молам да не продолжуавте понатаму со истото.
А за Вил Смит се изеде бурек на велико.И за неговата моралност за шамарот.Кои двојни аршини ги има овде...реков мизерија
@Justicija, сите се цитиравте едни, со други. Не може постот што си го цитирала да го избришам, а твојот да го оставам ко сама со себе да си збориш. @Feminka22, супер споредба. Дечкото на Мартина што ни слика нема со него на инстаграм и Вил Смит. Скроз иста ситуација.
Не сериозно, шо има да спомнувате други работи шо не се поврзани со ОнлиФанс или сакате да ја напрајте нешто ненормална? Јас не ја знам по карактер, ниту ми треба, она што имам видено слики стварно ме бендиса девојчето.
А кај има слики од дечко ѝ? Едно мислење макс 2 беа за него.Ти во пораката кај што нѐ бришеш, рече дека е за приватниот живот и моралноста.
Чоек ако те бендисува нека те бендисува ако сакаш земај ја за жена на никого баш не го интересира дали тебе ти е уба ниту ти го оспори тоа или ти рече амаан речи не ти е убава Јас само кажав дека не изгледа во живо онака и тоа е тоа Ако сакате вие и запросејте ја и сликајте се заедно голи на онлифанс
За тебе бубрег давам, колку девојки само корпосав... шо си кажав дека тебе че те венчам ти мене вака...
Па се гледа колку се исфотошопирани сликине на Инстаграм. И на многу други, не само нејзините. На социјални мрежи едни, во живо други, такви има со лопата да се ринат.