многу се убави и јас имам слични, како ни балетанки ни патики.. за човек како мене што ретко става нога во патика овие се совршени.. прекрасни се...
Некако ги засакав и си купив едни бели слични на овие, досега само нив ги носам дека ми се нови... Хахха
преубави се ..токму вакви барав овие денови ама ненајдов од каде ги зема и колку ако може да ми кажеш ..фала однапред
Овие на сликата не се моите, моите се слични вакви.... Ги купив од странство и беа околу 10 - 15 евра.
Многу ги сакам,од кога се токмев да купам ама денеска прбав едни и не ми се допадна како ми стоеа.Можеби до моделот беше или не знам.Ако најдам некој други поубаво да ми стојат обавезно земам.Иначе тие вакви беа исти моделот само бојата посветла.
Тие на штикла не ми се допаѓаат многу,рамните ми се поубави. Си купив црвени,баш исти како на сликата од претходниот пост,ама ниту еднаш не ги имам облечено.
И мене многу се ми симпатични,сакам да си земам едни но незнам дали сега или пролетта.Сега нема да ми е ладно со нив или?Дали ќе можам да ги износам есентта или пак да почекам до пролетта,сега зимата не верувам дека ќе можам да ги облечам или
многу се неубави, несакам вакви експериментирања, кондури ли се патики ли се незнам, и неможам да разберам како им се допаѓаат на луѓето и како ги носат. Секој си има свој вкус ама овие некако ми се
Воопшто не ми се допаѓаат, нити некогаш ќе ми се допаѓаат. Па макара и последното на светот да се не би ги носела!