не да ги носам ке ги изнаносам,многу сакам и сега ке си купа ии тоа под NAJITNO многу се фенси и модерни и со се носат совршени се за на Есен и на пролет според мене ама само не сакам на штикла сакам нисики тие ми се многу посмпатични срцки ми се вкрај
Јас имам, ама на штикла. Ми се допаѓаат многу. И едвај чекам да се поесенчи за да ги прошетам Тие ниските ме потсетуваат на едни кондури што ги носеше татко ми пред 10 години.
Eве какви сакам ако некој знај од каде можам да најдам ваков некој модел нека каже А оние шо се црно со бело многу ми се одвратни
Пред две години, а ми се чини и лани, во гтц ги имаше во Фиоранџело, црни, кафеави и бордо. Многу, ама стварно се многу убави, а и доста квалитетни. Поевтини модели имаше исто во гтц во една мала продавничка, што не знам како се вика. Можеби годинава ќе извадат некој подобар модел, а можно е и ако им останеле и овие да ги извадат, не се знае. А црно-бели не сум видела никаде, а одма би ги купила.
Сакам !! Мене ми е баш убаво кога ќе видам женско кое облекло и машки чевли и машка облека, а сепак изгледа дури и поженствено од многу други кои ставиле не знам какви штикли. Сакам и ниски и високи. Црно-белите во комбинацијата на Блер совршено се вклопуваат и многу ми се убави. Ниските ми се посимпатични и би ги носела и во есен и во пролет, па и во лето како на пр овие во циклама боја што се поставени два поста над мене. Преслатки комбинации излегуваат со оксфордките, необични и совршени.
wow Kako да ми го зеде зборот од уста(т.е појке зборој)хе хе хе И мене ниските ми се посиматични,и цикламата би ги носела во лето а некои кремови кафеави како другите шо ми се на слика би ги носела во есен и пролет...А исто така го делам мислењето дека женско можи да изгледа многу поженствено во окфордки одколку во некој бед штикла,нема шо да коментирам повеке Само Копи мислење на ова од Neytiri
Вакви чевли не поседувам и мое мислење е дека иако се „машки“, доколку немаат груба потпетица може да изгледаат многу убаво и женствено, нежно. Еве вакви би носела:
Имаше во бата пролетта и баш исти онакви горе како што има постирано кремасто со нијанса потемно и отворени напред. Провери можеби им останало нешто.
Јас имам вакви.Моите се црни. Мене ми се допаѓаат.Многу ретко ги носам, неможам да ги вклопав во стилот, но имам исклучоци.
Одвратни ми се. Тие рамните не би ги носела за ништо на светот колку само ми се неженствени Тие помодернизираните на штикла и не се така лоши
колку само ми се никакви не гледам ништо убаво во нив, тапа се. посебно оние ниските, тие високите како што ги има росонерка мислам дека пак нешо нешо личат ке поминат некако ама овие ниските се како од некој дедо да се позајмени