Искрено воопшто не ми се допаѓаат, а и некако не удобни ми делуваат. Можеби кога ќе бидам постара, ама на младо девојче мислам дека не и личат. Без навреда, секој си има свој вкус.
ми се допаѓаат но не вакви тука ни една нема постирано како ја што сакам, ги имаше на еден форум жолти (бојата не ми се допаѓаше, но моделот беше прекрасен според мој вкус!!! ако некој знае на кој форум се нека ми каже
Јас имам еден пар кафени ниски, си ги купив 600 ден. од една продавчика во Шутка.Лани ги имаше низ мојот град 1200 ден. беа и кога ги видов се заљубив, но не згрешив што не ги купив.Затоа си ги купив оваа пролет од Шутка за пола цена Мене оксфордките ми се совршени , се вклопуваат во мојот стил и најмногу ми се допаѓаат што потсеќаат на модата од минатиот век.
Еве ги моите, не се целосни бидејќи ги кропнав од една слика Си ги обожавам и ги изнаносев до сега Истите се само друга боја https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Преубавки се овој тип на кондурчиња,сега како што е ладно особено и не е баш за балетанки по дождов уште помалце е за сандали,овие се совршени,си купив еден пар темно крем боја во комбинација од кожа и лаковано малку,ги обожавам,идеални се и удобни и убави на око и за покежуал варијанти и онака за подотерувачки хихи немам зборови да опишам колку си ги сакам
Преубавки се овој тип на кондурчиња,сега како што е ладно особено и не е баш за балетанки по дождов уште помалце е за сандали,овие се совршени,си купив еден пар темно крем боја во комбинација од кожа и лаковано малку,ги обожавам,идеални се и удобни и убави на око и за покежуал варијанти и онака за подотерувачки хихи немам зборови да опишам колку си ги сакам
Jaс вчера си купив еден пар на штикла.Многу се удобни, барем од шетање по дома така заклучив Отпрвин не ми беа по ќеф, ги зедов оти ништо друго не ми се допаѓаше повеќе ама сега кога ги вметнувам во комбинации и како ги гледма цел ден се повеќе се заљубувам.Само барам еден совет од вас...може да ги носам и налето нели?Зошто единствено се отворени на прстите, мада штом се сега од донесени вајда се за ова сезона Еве ги
1209, многу ти се убави, со здравје да си ги носиш! Се заљубив во нив! Иако не го сакам овој тип на кондури, твоиве се преубави, а особено зошто се на штикла И нормално дека можеш да ги носиш и во лето, штом се отворени напред, значи дека се за пролет и лето, т.е. за потопло време. Ако не ти е проблем кажи ми од кај ги зеде и која цена Значи се заљубив И бојата е бела со крем или тоа е повеќе накај розевкасто? Не можам да дефинирам
преубави се и боја и модел ептен ми се допагаат со здравје да си ги носиш Од каде ги купи ако не е тајна ?
имам оксвордки од пред 3 години....на полна пета мн се слатки и ги отепав носење...само јас кога ги купив и не беа баш модерни мн мн а дуди ми викаше дека сум била како баба во нив....и му викав ај ќе видиш а 1 година како ќе бидат хит во мкд....и навистина така беше...мн ми се удобни сега сакам ниски и нежно розеава боја па ако некоја од вас знае каде има може да ми препорача...
Ако те носи патот накај Солун има во Зара нежно розеви, беж и беж со розево лаковани за 25 евра. А за оксфордките на девојката што прашувате незнам дали и нејзе и се од таму ама јас ги видов истите во онаа продавницата на Бит-Пазар што е, големата за кондури или 1200 беа или 1500.
Со здравје да си ги носиш! Те молам кажи ми од каде ги купи, бидејќи претходните постови се постари? Многу сакам да си купам, преслатки ми се!