Не најдов ваква тема, а не знаев ни дали тука да ја ставам. Сепак, ако нешто е некоректно-одма клуч! Од поодамна ме интересира дали во Скопје има Paint Ball и ако има, каде се наоѓа Вe молам ако знаете да пишете. Благодарам однапред
Порано имаше во Кисела Вода, кај тоа Сапунарата, и позади Пензиско, ама ги затворија. Сега незнам каде има. Инаку, многу е болно ова паинт болов. ја имав модрици 10 дена после едно одење. (зошто не даваа соодветна заштитна опрема)
Мислам дека во Скопје има пеинт бол , ако не се лажам се наоѓа кај саемот, не сум била сакам да идам , една другарка ми рече дека не пуштале лица под 18 години ако нема родител со нив...и викаат дека тоа боли малку кој ќе те удрат...
Запознаени ли сте со оваа игрА? Сте играле ли некогаш? Адреналин што секогаш сте го барале, забава која не треба да ја пропуштите!!!!! Тема муабет - СЕ ОТВОРИ ВО СКОПЈЕ НОВО PAINTBALL МЕСТО!!!! Значи еве ја фб страната https://www.facebook.com/Paintball.Skopje?fref=ts.... Сега сакате да правиме екипа ????? Ако ве интересира нешто пишете ми ЛП ќе ви објаснам и подетално
Сум пробал до сега 2 пати и бев модар од глава до пети све живо и диво ме болеше после цела недела порано имаше во Кисела Вода слушнав нешто такво ке се отварало и во Порта Влае ама незнам што бидна.