Zdravo.Me inteteresira dali dokolku nekoj mi stavi pari na pay pal dali mozi da gi prefrlam na mojata transakciona smetka (pay pal mi e od makedonija)?
Здраво Ме интересира дали доколку отворам пејпал акаунт со мкд сметка ама за држава да ја одберам пример Словенија дали тогаш ќе можам да ги извадам парите преку мкд сметка што сум ја поврзала?
Зошто функционира само еднонасочно и во нашата земја не е во потполност одобрена. Имаш Словенско/Бугарско државјанство? Ако е одговот да, префрли ја со адреса сметката таму, и внимавај да не направиш износ над 2000 евра за да не се упали црвениот аларм на проверка.
Фала ти. Немам друго државјанство. Какво е тоа еднонасочно функционирање. На акаунтот има околу 15€, но не знам како да ги извадам и дали е тоа можно.
Дали во Македонија работи paypal?Ако отворм акаунт, дали може да испратам пари од Македонија во странство? Има некој искуство со ова? Картичка има дебитна, од Уни банка.
Профункционира кај нас повлекување пари преку PayPal? Знам дека се збореше уште лани ама не сум сигурна дали веќе може..
Здраво. Насекаде читам различно, па сакам да прашам дали функционира Paypal кај нас? Ако да, ако знае некој да ме упати? Ако не, знаете ли нешто слично на тоа?
Имаш payoneer, има доста страни на кои што можеш да работиш, пример upwork, фивер мислам и фриленс соработуваа со пајонир ако нешто не откажале во меѓувреме.
Kaj nas oficijalno e navlezen Paypal ama momentaln samo za kupuvanje online preku nego , nemoze da vadite pari na karticka ili vo banka sega za sega samo i da rabotite online samo moze da vi prefrluvaat pari na akauntot i preku nego da kupuvate primer na amazon , ebay , aliexspress , ali baba , samsung , apple i taka natamu kaj ima opcija za kupuvanje paypal
nemoze ni preku strani na internet za rabota ne na karticka nego na akauntot na paypal pa so niv da kupuvam online ?