Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

pazuvi

Дискусија во 'Канта' започната од martina-srcus, 19 август 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    Кулирај Офспринг, нема потреба од нервози. Ќе се исчистат како таа тура што добија бан. Ми мириса овде на дупли профили, леле леле...

2. martina-srcus

martina-srcus Нов член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    14
    знам во тоа сум сигурна затоа што некој/ што незнае што паметно да каже па сите останати им сметаат.

3. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Ма задоволството е само мое |(
    Само се прашувам кој ти бил претходниот профил,ова ми личи на некој баниран член? :^)

4. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Сметаат глупави луѓе како тебе овде на форумов што трујат со простотилук низ темиве!

5. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    Офспринг ма немој така за мартина, таа е интелектуално најразвиена тука на форумов. Нема пост без правописна грешка.

6. martina-srcus

martina-srcus Нов член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    14
    не гижетесе и оставете му ја работата на администраторот и не му го земајте лебот а кого ке банираат е работа на администраторите и оние што го дрзат сајтот само се ми се цини дека е во нивна корист да има што повеке регистрирани кориснички пред се од маркетиншки аспект се разбира освен ако не писуваат навреди од верски ,и религиски карактер и се разбира ако не се користат пцовки итн а тоа дали јас треба да бидам банирана нека одлуцат тие.
    п.с форумов нема за мене значенје да се биде или не јас имам и реален а не само како некои виртуелен живот.

7. martina-srcus

martina-srcus Нов член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    14
    ако сум имала претходно профил да даде господ к... да умрам ако не па ти

8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Леле ме навреди, се пронајдов дека немам реален живот. Ах... :|
    Има корист форумов да има повеќе корисници да, ама не трујачи низ темите. Туку некои што правилно и убаво ќе пишуваат.
    И гламстик има многу ама е предмет за потсмев на сите.

9. martina-srcus

martina-srcus Нов член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    14
    пред се како што реков со толку многу памет повелете отворете свој сајт и дозволете да постираат само паметни луге и паметно да пишуваат се разбира според вашите критериуми така да ке се уверите колку ке опстанете а очекувам од вас во темата каде сакате да ви свршат да го кажете истово ова и да барате и таа тема да се избрише или можеби мислите дека тоа не е труење, туку образовна тема.
    а што се однесува до останати сајтови да ги оставиме да се работат како сакаат а дали се предмет на потсмев тоа е нивен проблем па и на фб имасекакви глупости па зукер пецали милијарди евра секоја година така да во овој виртуелен свет се е релативно.

10. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Слушај да ти кажам нешто.Знам јас на ваквите како тебе што да им одговорам,ама не сакам да добијам бан.А колку си ти интелигентна и интелектуална која може да се справи со сите нас,се гледа од ова колнењево што го имам цитирано ;) |(

11. martina-srcus

martina-srcus Нов член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    14
    па не е тоа колнење туку само сум искрена во моето постирање и го кажувам она што го мислам а ти рече дека знеш то дами одговориш ама ти е страв да не те банираат зарем толку незнаеш ни еден културен збор да ми се спртиставиш на моето мисленје туку мора да пцуеш се може да се каже и со убави зборови дури можеш и да навредиш човек без ниту еден вулгарен збор.
    но не си крива ти толку ти е капацитетот неможе фичо со мерцедес

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.