1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Pokana za flertt...???

Дискусија во 'Канта' започната од DeMek.Zgodna, 10 јули 2014.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. DeMek.Zgodna

DeMek.Zgodna Нов член

Се зачлени на:
    10 јули 2014
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Девојкии помагајтее.........
    Можеби има 6 месеци , еден тип почна да ми се* пика *, на фб
    :згодна, сексии, прекраснаа.... До душа и ми се свиѓаа. Но проблемов е во то шо дечково е муслиманн. Само еднаш се имаме видено и нити еден збор немаме разменето. Најпрвин само го откачувавв...ми бараше број не му дадав ... И замислете со второто чатување се скаравме , но сето то треше до другата ден.............
    Е сега од ко поминаа 4 или 5 месеции , повторно чатуваме , повторно го прифатив на фб и пак почна да пишува , дечково е казанова , дури и ми вика да му праќам слики од другарки ми некоја му се свиднала , глупава сум и тоа го направив ,една не баш добра * другарка* е *среќничката* , но мислам дека тоа нема да бидне , а и после еден час најдобрата ми другарка ја прашува како е со lovetoo , што да правамм го сакам момчево... барем сум за едно јако мувањее,,, ( досега со никој се немам мувано , прв ќе ми бидее)но незнам како да се вратам повторно во мислите неговии , како да му покажам дека сум заинтересирана за негоо???
    Што да правамм??? :wasntme: :$

2. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.887
    Допаѓања:
    4.892
    Прво само си отварате теми без потреба,глупости!
    Ова можеше да го прашаш и во веќе некоја отворена тема.Девојче не е ова гламстик. :devil:
    Па научете се веќе еднаш форумов го направивте на ништо да не личи,глупости.

Инаку твое си е што да правиш,ако не ти пречи тоа што "казановата" е муслиман тогаш пикај му се и ти,и бидете среќни и весели до крајот на животот.
    Ебаве(со извинување) несозреани.Ако сакаше нешто да направиш со него,т.е ако веќе беше убедена немаше да отвораш тука непотребни теми и да бараш мислења од други.
    Слушај си се себе си,и терај си. Како што мислиш дека ти е убаво така да си правиш.

3. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Demek.Kanta

На 1209 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. buba4e89

buba4e89 Форумски идол