Девојкии помагајтее......... Можеби има 6 месеци , еден тип почна да ми се* пика *, на фб :згодна, сексии, прекраснаа.... До душа и ми се свиѓаа. Но проблемов е во то шо дечково е муслиманн. Само еднаш се имаме видено и нити еден збор немаме разменето. Најпрвин само го откачувавв...ми бараше број не му дадав ... И замислете со второто чатување се скаравме , но сето то треше до другата ден............. Е сега од ко поминаа 4 или 5 месеции , повторно чатуваме , повторно го прифатив на фб и пак почна да пишува , дечково е казанова , дури и ми вика да му праќам слики од другарки ми некоја му се свиднала , глупава сум и тоа го направив ,една не баш добра * другарка* е *среќничката* , но мислам дека тоа нема да бидне , а и после еден час најдобрата ми другарка ја прашува како е со lovetoo , што да правамм го сакам момчево... барем сум за едно јако мувањее,,, ( досега со никој се немам мувано , прв ќе ми бидее)но незнам како да се вратам повторно во мислите неговии , како да му покажам дека сум заинтересирана за негоо??? Што да правамм???
Прво само си отварате теми без потреба,глупости! Ова можеше да го прашаш и во веќе некоја отворена тема.Девојче не е ова гламстик. Па научете се веќе еднаш форумов го направивте на ништо да не личи,глупости. Инаку твое си е што да правиш,ако не ти пречи тоа што "казановата" е муслиман тогаш пикај му се и ти,и бидете среќни и весели до крајот на животот. Ебаве(со извинување) несозреани.Ако сакаше нешто да направиш со него,т.е ако веќе беше убедена немаше да отвораш тука непотребни теми и да бараш мислења од други. Слушај си се себе си,и терај си. Како што мислиш дека ти е убаво така да си правиш.