Јас испратив неколку сета на натпревари.И сега како можам да ги видам резултатите и кога...Зборам за натпреварите кои веќе завршија,а јас учествував...
Леле утрово партали го направив polyvore Росоњерчрто кажа дека девојкава од сетот личела на мене хуху http://www.polyvore.com/cgi/set?id=27933290
Росонерка, сакам да те прашам за натпреварите. Има ли можност да гледам кои се нови натпревари, без да одам во групата и да барам??
Старфиш, знам дека не е за мене прашањето, ама да ти одговорам, јас каде што ти пишува нели колку нови лајкови имаш и контакти и сет вјус и слчно имаш едно анаунсментс- таму ти се сите натпревари од групите на кои си член
Знам нели дека стигаат како известувања. Ама јас еве на пр. не сум го видела тогаш изветувањето, и единствен начин е да барам низ анаунсментс, така? И од таму да одам во групата, па да постирам сет?
Ќе одите во Еxplore горе, па од таму десно горе Contest. Tука имаш 2 опции горе ако видиш Contest from Polyvore/Contest from my Groups. Oдбираш второто и ти се уклучуваат контестите на твоите групи. И отворени и затворени/завршени.
Нема проблем, само истражувајте има толку многу интересни работи. Посебно колку работи има на срчот не сте свесни. Дел од вас сакаат сликите да им се сервираат. Па кога ќе уклучиш една страна имаш опции да бараш и слики по боја, па некад не почнувам од прва страна туку идам пример 55та страна. Или интересно е што на пример ви треба плав фустан и барате во 5 плави бои не ви се допаѓа ништо, напишете горе иако имате напишено дрессес напишете Blue, ќе ви излезат и нови фустани плави што претходно не сте ги виделе. Срчот како што пишувате ви дава надоле сам страни со тој збор содржан, отварајте ги тие. И употребувајте го клипот, закон е А да гледајте други сетови и ќе видите убава слика пример видете од која веб страна е, потоа таа ископирајте ја на својот срч страната и може ќе најдете и други интересни работи. Исто и за облека, ви се допаѓа некој фустан на некој сет или тој употребете го или од страната кај што е ставен тој ископирајте ја може има и други поубави за вас фустани Немам некако денес инспирација, еве некои мои омилени постари
Зошто ми се прават вакви сликите Ми се допаѓа некоја слика премногу, ја влечам и станував ваква, т.е. никаква Не е тоа само денес, ама веќе не можам да молчам, морам да прашам, па ми прават саботажа на инспирацијата, сите слики што ми се убави вака ми излегуваат, мислиш ме гледаат кои ми се убави Росонерке, помош
Горе имаш опција Background - keep И ќе си ја задржиш позадината убава како на сликата. Ах мори мори ти Пус ин д Бутс
http://www.polyvore.com/cgi/profile?id=2240895 еве ме и мене........женски денес се регистрирав и се заразив
Иначе ете на принт скринот на Сеси има кругче значи може да ги врти сликите. Затоа што дел кажуваа дека го немаат. Има шанси до пребарувачот да е хммм А еве ми го новиот денес, набрзинка, полн со бои кои реално јас никад не би ги искомбинирала на себе
Сега Сеси има нов проблем Си направив позадина, ставив слики, им направив кееп бакграунд и сега сакам да ставам облека, влечам, влечам ама ништо не ми излегува на позадината, не сакаат да се стават никакви парчиња облека Заглавив денес со мојот фамозен сет Ептен сум смотана денес Eдит- да не ме мислите, средив Како не ви кажувам, ќе ми се смеете
Денес се зачленив,а повеќе пати имам правено сетови онака...еве го мојот профил http://www.polyvore.com/cgi/profile?id=2241432