Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! Ептен се израдував! Првпат мојот сет осови место во натпревар Сега уште да ми кажете како да напишам под него(пробав да напишам нешто во коментс ама не ми испаѓа)!
Последниот сет. Морам да признаам дека оваа сукња ја видов кај Росонерка, и посакав да нарпавам сет со неа. Секако, сосема е различен од нејзиниот.
Старфиш ако ја купуваш сукњата земи М бројче и за мене И јас ептен и имам мерак Иначе честитки за освоеното место, како што напредуваш (предобра си според мене) ќе освојуваш и трофејчиња. Иначе те интересира она што јас го пишувам под сетовите за победите? На пример ова? *WINNER SET (Bold mix of PRINTS!) Won 2nd place! *WINNER SET (One set♥ 5) Won 3rd place! *WINNER SET (Juicy! ) Won 11th place! *WINNER SET (Belts! ) Won 12th place! Епа прво си ја копирам реченицава погоре и го менувам само контестот и местото, па одам Edit this set, па одам во Publish и во Notes го пишувам ова и пак паблиш и тоа е тоа. Иначе ова јас сама си го смислив да си ги имам победите во Нотес иначе баш ќе видиш на сетот скролај надоле и има контест, на кои натпревари си го пратила и ако на некој си победила го има до него местото
Аха сфатив!! Единствено нешто што ме буни е тоа што некои сетови се поголеми од другите. Не знам дали е тоа заради големината на сликите, ама едни ми се мали, а другите се поголеми. Како и да е, си го пополнувам времето вака и колку толку ми се ствара задоволство после завршен сет.
Старфиш, што би рекол вујко ми - да имав сега капа на глава, ќе ти ја симнев. Симнувам капа за сетовите! Едит. Да се доискажам до крај, едноставно кога ги гледам твоите сетови, имам чуство како да ги јадам моите омилени бонбони Знаеш кога ти е полно устето со огромни, меки, вкусни бонбони а ти не сакаш да престанеш да ги јадеш. И јадеш, и јадеш, и јадеш....и ај доста. Ќе ми летнеш до 9то небо
Направив комбинација, и сега зошто не можам да ја објавам? Ми се појавува едно прозорче, треба целото да го пополнам? Ај хелп Спојлер Некои од феминките аднав, така треба? истиот аватaр ми е, само различно ми е именцето edit: Мислам дека успеав Друго, меилот се гледа? Кај мене свети зелено Го гледате?
Бројче пример јас имам 5000 пријатели, така да ако тука не ви ги видам комбинациите, таму само на случајност можам да ги видам Али ако не треба да се ставаат, слободно нека го избришат модераторите
Ами нели може ако сакаш на пример моите да ги видеш, ме бараш таму, и ти ги дава сите сетчиња? Или грешка сум, оти таму сум нова, па не сум многу искусна
Може бе, ама тоа зборев ако имаш малку пријатели ќе ги отвориш во текот на денот и ќе видиш што ново имаат искреирано и дали имаат. Ама јас немам време да ги отворам сите Така да стално си гледам тука ако некој искреирал и често го отварам на поливоре ако има линкче го отварам и го лајкнувам ако ми се свиѓа. Сеа почетник си, ама за година дена на сите пријатели ќе им ги гледаш профилите? Лошо е што нема опција да ставиш одреден круг на пријатели како во фолдер, и да си ги отвараш тие. Вака треба да ги барам постојано, а и сите имаар разни никови, таму и името може секој ден да си го менуваш.
Е па ајде, штом ги ставате тука, и јас по некоја ќе ставам (сеа дека сум нова само три ми се ) А како да ја ставам комбинацијата тука? Ми дава еден дооооолг код кога ќе кликнам на десен клик врз неа
И јас од пред некој ден сум зачленета имам 3-4 сетови ама незнам како да ги постирам тука. Со десен клик на сликата добивам само огромен линк
Koга ќе кликнете со десен клик ви се отвара и сликата во помал формат , тогаш кликнете со десен клик врз неа, па на copy image URL и вметнете ја во мислењето како слика Сега јас ќе постирам некои од моите поомилени сетови, па деновиве ќе се фрлам на креирање на нови Доста се за денеска (дури и многу)
Еве ги моите 3 првенчиња Не се многу профњсионални, ама се обидувам И плус, не знам позадина уште да ставам [imghttp://www.polyvore.com/cgi/img-set/BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFi1xQXd3ZzB6NEJHLU1LMUZyemJPN2cAAAACaWQKAWwAAAAEc2l6ZQ.jpg][/img]