Овој пат нема да постирам мој сет, туку ќе споделам со вас еден профил на една жен(ск)а која е неверојатно креативна. http://theamaia.polyvore.com/ Вакви сетови ни за 100 години на Поливор нема да направам. Секоја и' чест.
еве и од мене нов сет, инспирацијата беа чизмите и како јас би ги искомбинирала за во есен. Spoiler Сакам да си најдам некои вакви во Скопјево, ќе почекам да дојде сезона за чизми и одма ќе си купам!
It's been a while... Некако го запоставив сајтов, па се навратив пред неколку дена. Засега најновиот сет.
Еве ми ги најновите Spoiler И не знам дали е претходно поставено прашањево, ама ме интересира дали во сетовите може да се стават слики од компјутер или друг сајт.
Женски да ве прашам нешто.Си направив акаунт(или како и да се вика) на Поливор пред да одам на одмор,ама не си го памтам пасвордот.Има таму едно forgot password ? и јас кликнав,и вика дека ми пратило пасворд на и мејлот ама нема ништо.Јузернејмот ми е guns-roses-lies. Да не знае некоја некој друг начин да го сменам пасвордот ??
^ Јас си го заборавив и ми се прати на емаилот и си го сменив. Незнам зашто не може кај тебе. Напрај си нов профил.