Ретко го посетувам од проста причина што акосе навлечам нема да престана. Пред некој ден уклучив и не исклучив цел ден.
Профилот на Поливор го имам повеќе од 3 години. На почетокот бев многу активна, секој ден правев и објавував сетови. Последниве 2 год се уклучувам на периоди а кога имам време како овие денови првам сетови, но не ги објавувам сите. Еве неколку од моите последни објавени сетови: Уште неколку во споилер Spoiler
Ги има Кога одите во create, тие сега се во Open од лева страна,горе пишува ваши темплејти и сите темплејти,си одбирате еден (го селектирате) и долу клик ок. Многу ми е глупав сега сајтот,ама тоа е,ќе ме изгубат да правам како порано.
Па сега се само такви мали Треба да се отвори кога под него ќе кликниш и на Ок. Иначе не се појавуваат ко порано.
ее порано ептен бев зависна од поливор..редовно го отварав а сега речиси заборајв на него.. Spoiler хахахахахахахаххахахаахахахахахахахахаахахахаххахахаха
Еве нешто и од мене и јас сум повремен зависник од Polyvore. Периодов имам повеќе слободно време и го арчам таму, а понекогаш минува цела вечност додека повторно се логирам и скоцкам нешто, ама на тој начин помалку ми здосадува. Не сум којзнае колку добра, уште сум во фаза „се трудам“.
Порано имав профил таму. Сега не се сеќавам ни на името ни на пас. Еве неколку комбинации што ги најдов таму.