1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

pomosh pomosh lele pomoooooooshhh!!

Дискусија во 'Канта' започната од Sramezhliva, 19 ноември 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Sramezhliva

Sramezhliva Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    vaka, pred edno tri vecheri dechko mi me varashe so edna roshla, i ja ne mu kazhav nishto, a gi fanav zajedno. i snosti mu beshe na negov drugar rogdendan i me vikna v kujna (kujnata mu e dole a gore bea site-vo kuka zivee) i mi reche deka me varal dechko mi i ja se praev deka neznam i drugarov me zalapa (jas porano go sakav nego) i ne mu se pomestiv i se lapavme i pochna da me.........dopira. po gradi i po gazo i mi gi sleche pantalonite poleka. i si ja sleche on maicata i mi ja zatrija i ja tuka se napaliv. i pochnav da go drapam i mu gi slekov pantalonite i on mene gakite i nema veze se slekovme goli i mi go stai. i stoechki se seksavme. i svrshi nazemi. i potoa sekachivme gore i ja zaboraviv deka me varashe dechko mi i mu se klaiv v skut i on mi beshe neshto lut i ja mu go zadrapav za da mi se smire, i me odnese v spalna i me sleche cela i migo turi ama agresivno i me boleshe, i pochna da me kube i da me tepa i me boleshe ama i ubavo mi beshe i go izvadi i mi go klai v usta i pochna da me narekuva pachavra i ne mi davashe da mu se ottrgnam od dolniot. i mi reche deka znae deka sum se seksala s drugar mu. i mi svrshi v usta i mi reche deka ne saka vishe da me vidi i si otide.... shto da pravam go sakam mnogu ljubov mi e, ama znae za drugar mu lelelelel lut mi e mnogu ne mi prai muabet !!!!!!!!!!!!!!!!! :worried::worried::worried::worried:

2. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Девојко колку години имаш ?!

3. innamylove

innamylove Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    379
    Допаѓања:
    231
    ова некој на мајтап го има пишано.....глупо потрошени 3 минути од мојот живот читајќи го ова....

4. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Корисничково име ама ич не ти паше. :!:
    Мој совет е наредниот пат даму кажеш на дечко ти да ја викне и таа рошлата и другар му, па сите заедно да си удрите еден јак и добар свингерај ,ама не заборавај на крај да му речеш дека го сакаш и фино ќе си клекнеш на колена и ќе му побараш прошка.
    Ако не ти прости баш ти е гајле, тука е другар му, барем тој бил нежен не ти го клаил грубо.
    Туку пази сега беља, може си трудна со близнаци, па како ќе знаеш кое дете од кого е. :o :o
    |( |(

На Isabel, ibanez, spellbound и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.