posledici od predoziranost od diazepam

Discussion in 'Канта' started by najmilo, Jan 31, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. najmilo

najmilo Истакнат член

jas mu raskinav,ama sega toj nejki da se smirime barem taka mislam od razlicni gradovi sme i ne kontaktirame vejke 3 meseci

2. k.i.m

k.i.m Популарен член

Ајде, што е ова самоубиство заради прекин на 3 годишна врска :^)
    Подобро напиши во „Љубовни проблеми“ што е работата, со задоволство ќе ти помогнеме.

3. najmilo

najmilo Истакнат член

neznam so da pram vejke ispiv nekolku apcina ama cekam da mi vrati na porakata DALI MOZE DA ZIVEE BEZ MENE ako pisi deka moze ...to ke bidi nemozam pojke vaka sekoja den rasplakana nemozam ni da ucam salam ni niss

4. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Како што гледам го имаш изневерено... :^)
    Поради изневерување дошло до крај или?

5. irenna

irenna Популарен член

Уф најмило, па зарем он да живее, а ти да умреш, и он да си фати друга, тоа го сакаш ?
    Ај таму среди се , не го напнувај и ке се среди ситуацијата.

6. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Како сакаш.. ние ти даваме најдобромерни совети,те предомислуваме да не направиш некоја глупост, а ти си запнала со едно исто 'неможам без него'.. На 19 години вакво размислување :x .Животот е пред тебе!
    Позз, толку од мене на ова тема :!:

7. k.i.m

k.i.m Популарен член

Претпоставувам дека му кажа нему колку таблети си испила

8. najmilo

najmilo Истакнат член

ne beshe toa pricinata toa go pominavme i jas nesvesnomu rekov deka ne go sakam pojke a toa nemase vrska samo ne razmisluvav vo momentot i odkako raskinavme svativ deka go sakam a mu iznakazav 300 gluposti za dzabe

9. kate-the-great

Не биди себична, сигурно има многу други кои те сакаат (семејството,другарките,симпатиите)
    Свесна ли си колку ќе им наштетиш ако го направиш тоа?!

10. julie77

julie77 Форумски идол

Ти уште си на нозе и си пишуваш на форумов после 5 таблети дијазепам?? :o

11. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

^ хахахха
    Баш тоа сакав да кажам :rofl: , а плус ти стварно да сакаше да го направиш тоа немаше да не прашуваш нас што да правиш :|
    Драма..

12. ma4o4female

ma4o4female Популарен член

Биди благодарна на животот што си здрава права и убава, што имаш луќе околу себе кои те сакаат. Не одзимај го тоа Бог што ти го подарил. Биди храбра и главата горе, бидејќи утре е нов ден, нова можност да ги поправиш работите ако не со таа личност, со вистинската која те заслужува. Не биди себична, мисли на твоите најблиски, бидејќи на нив им е најтешко кога те гледаат тажна. :*

13. kate-the-great

najmilo тука си или ние напразно пишуваме ? :^)

14. FBI

FBI Популарен член

Најмило ова е најголемата глупост која што можеш да ја направиш.........не знам дали имаш сестра или брат воопшто, но замисли како би ти било на тебе доколку некој од нив си го одземе животот поради раскинување. Помисли на тагата што ќе ја создадеш кај своите најблиски, не биди себична :(
    Треба да бидеш постабилна во животот, помири се со тие три години и остави ги во минатото. Се се средува со тек на време, а уверена сум дека ќе си фатиш нов дечко. Најпрво стани посамостојна личност, немој да бидеш зависна од никој, повеќе излегувај, дружи се .....биди со блиските луѓе- ќе помине. Самоубивството е најлошата можна опција!

И зошто си направила тема откако си направила глупост - ми нема логика ??? Зошто мислиш на последиците......... :?:

15. Ashling

Ashling Популарен член

Ако си сериозна во ова што го пишуваш-тешко тебе!
    Па за дечковци прајте вакви глупости?
    Јас стварно незнам како ќе се мажите со ваков ум.
    Ако сакаш да се смириш, земи си еден бедоксин, а не "ќе испијам неколку диазепами и онака не боли"
    Па фати порадо пресечи си ги вените.

Ама веќе кога си напрајла беља, многу ќе ти влијае врз психофизичката состојба.
    Имаш милион последици освен таа горе,на пример да имаш од сега нередовен менструален циклус,штом си испила повеќе сигурно ќе осеќаш некој замор,може да ти се запира и дишењето,па краен случај губење на свест и смрт.

Е,да.
    Ова не го пишувам за да те уплашам уште повеќе, туку и другите да прочитаат пред да земат каков бил медикамент за смирување.
    Уствари да се предозираат, бидејќи раскинале со дечкото-.-

16. k.i.m

k.i.m Популарен член

Тој што сака да се самоубие - не кажува, го прави тоа.
    Убаво јас и реков да чкртне некој пост во Љубовни проблеми и совети, таму ќе и помогневме.

17. Symona

Symona Истакнат член

Ако добро се сеќавам,смртоносната доза на дијазепам беше,оклолу 25/30 шишенца зависи за која грамажа се работи, со 5 апчиња нишо не правиш а и зошто мислам дека само привлекуваш внимание.
    ( ова со дозава го знам бидејки една другарка испи, 2 шишенца ја однесоа на токсикологија и лекарот рече немајте гајле от толку апичиња само убаво ке се изнаспиела два три дена ) :rofl:
    И девојко ало за дечко само утепанство ли ке правиш ?? абе ај :D

18. Hipica

Hipica Форумски идол

Леле Ашлинг, жити Бога, не и‘ давај идеи :D

Не, шала на страна, работава не е за смеење. За плачење е. Па аманте бе? За тригодишна врска ќе се самоубивате? Луѓе од брак по 20 години излегуваат, па се живи-здрави и си продолжуваат со животот со крената глава.

Самоубиство, себичен чин. Себична си Најмило ако планираш тоа да го направиш. Семејството ти го жалам.

Девојче, за се‘ има решение. Воопшто не си престарена, ете 19 години имаш. Убаво те советувале претходно. Пиши во Љубовни проблеми поарно.

19. Annath

Annath Форумски идол

Темава ќе ја заклучам, бидејќи сметам дека нема потреба од неа, ниту пак и' е местото во „Здравствени проблеми“.

Thread Status:
Not open for further replies.