Јас ги лепам на лаптопот горе покрај камерата . Штом го отворам се потсеќам кои тестови и испрашувања ги имам
Одамна планирам да си направам една ваква табличка, и постојано одожувам за утре деновиве дефинитивно ќе ја направам со морска пена и украсна хартија, слична како на Еленнаа инаку самолеливите ливчиња и не се скапи ги има во секоја книжара околу 40-50 ден. се
Јас имав ваква табличка во собата кога живеев кај моите, и цело време ги убедувам да ми ја дадат, па треба да најдеме место тука. Имам закачено слики, карти од концерти, разгледници, интересни работи..Едвај чекам да ми ја вратат..
Табличките ги има скоро во секоја книжара, цената им зависи од големината, од кај 300 па до кај 1000 ден.
Немам табличка, на самолепливи ливчиња пишувам и ги лепам како потсетник Еве идеа за покреативните што решиле да прават
Не ми е потребен потсетник.Одлично ме служи меморијата. Само кога пазарувам во маркет правам список на потребни производи,бидејќи купувам повеќе работи,па да го искористам намалувањето.
И јас имам ваква табла Си ја купив од книжара 250 мислам дека беше. На неа имам распоред на часови, интересни слики, омилени цитати.. Ама некако ми е мала, треба да се земе поголема