1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Pretty Little Liars: Original Sin [2022]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Mishela, 2 август 2022.

1. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.861
    Допаѓања:
    81.104
    Има логика, ај баш ќе видиме како ќе испадне.

2. piksooki

piksooki Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2015
    Пораки:
    1.810
    Допаѓања:
    10.928
    На која страна гледате?

3. LadyLollypop

LadyLollypop Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2019
    Пораки:
    1.121
    Допаѓања:
    5.407
    https://soap2day.ac/

4. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.810
    Допаѓања:
    23.315
    И што мислите за крајот на сезонава?

Мене серијава доста ветувачки ми почна, ама како продолжија епизодите толку ми стана глупава... некако ништо не се менуваше, цело времо едно исто зборат и мислев дека ако слушнам уште една reference за филмови ќе се мрднев, го отупеа. Ликовите ми се плиткички.

Што беше тоа со „таткото“ на Маус, каков storyline човече.:?: Ко прво ништо не сфатив додека јасно не кажа дека се преправаат дека се татко\ќерка за да им е полесно на душата, многу дисреспектфул напишано во врска со истополови родители, според мене.

Крајот... ех. Мило ми е што се откри нешто ама воопшто не ми беше гајле, сторијата со Анџела и мајките не беше некаков плот твист, а многу ме интересираше што се случило.

Тоа од мене, едвај и гледав, нон стоп превртував, искрено.

На BayernKa му/ѝ се допаѓа ова.
  5. piksooki

piksooki Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2015
    Пораки:
    1.810
    Допаѓања:
    10.928
    Ти благодараммм:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

6. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.861
    Допаѓања:
    81.104
    Од крајот заклучив дека нема потреба да продолжам да ја гледам серијава, ако има уште сезони. Доволно ми беше толку. :D

Океј почна, лабаво тинејџерски, за да пуштиш мозок на пасење. Се преиспитувам и колку всушност била океј оригиналната PLL. Мислам дека денес воопшто не би можела да се замарам со ваков тип на држ-недај серија.

Оваа како да кажам, можеби имаше некој потенцијал, но се си остана преповршно обработено, крајот ставен онака колку да предизвика шок-фактор. И толку.
    Навистина не знам што да прокоментирам, зашто немаше едно нешто што беше по така детално разработено. Се некако набрзина, како да сакале само да ги направат епизодите и да се оттарасат од серијава.

На Srckata28 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. piksooki

piksooki Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2015
    Пораки:
    1.810
    Допаѓања:
    10.928
    Не ми се допадна крајот очекував нешто што повеќе ќе не изненади. Тие ја претставија личноста што не беше ни толку битна во целата серија како негативец. Мислам дека можеа подобро. Самата серија исто не ми беше ништо посебно се беше толку избрзано и не добро објаснето.

8. Sinisa123

Sinisa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    170
    Во првата сезона на ПЛЛ Спенсер добива емаил и кога го отвара е-маил се гледа дека некоја си A Watters и имала пишано емаил на Спенсер. Од продуцентите на серијата немаат изјаснето како е поврзана A Watters и Спенсер, и зашто го напишала емаил

На pianogirl му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Daisy flower

Daisy flower Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2023
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    11
    Почна и втората сезона. Ја има на HBO. Досега се излезени две епизоди, нова епизода искача секој четврток

10. pianogirl

pianogirl Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2018
    Пораки:
    675
    Допаѓања:
    798
    Ja gledate li vtorata sezona? Znaci zaraza e serijava. Aj da si komentirame nasi mislenja so mislite koj e Bloody Rose?