Jas na svoe baranje si napraviv priska I skrining iako maticniot gin mi vikase nema potreba oti niti imam nad 35 god a niti imame bolni vo fam od down sindrom I fala bogu se izleze ok
Inaku uputot mi e za 18h...nesto procitav tuka vo komentari deka pred 12h treba da si na Klinika..ama mene terminot mi e vo 18h. Ima li uste nekoj sto bil vaka vo podocen termin ili nekoja greska da ne e?
здраво мамички сакам да ве прашам приска 1 во кои денови може да се прави во државна болница бидејки во нашиот град само вторник и петок боцкаат, земаат брисеви и докторот ми кажа дека веднаш после тоа одиме во скопје за приска 1
Девојки, вие што сте во Битола...дали знаете дали ја поправиле машината во лабараторијата во државната болница кај што се прави Приска тестот? Еден пар од мојот град за џабе биле, ги вратиле сега пред неколку денови. Јас треба или утре или задутре најдоцна да правам, па да знам да си барам друго решение. Тнх
Blaze si vi a nie tuka se mora privatno da plakame vo jugoistocniot del na mk niedna drzavna bolnica ne ne prave priska se na privatno plakame jas vo 13 ned morav da platam 4000 den na privatno za priska