Мене па ми напомена докторката јадена да одам за приска така да нема потреба да оди гладна. И плус ми земаа крв поручекта зарем требаше да седам гладна цел ден.
Devojki zdravo treba da pravam Prisska na Gak nema slobodni termini ovoj mesec dali ima nekoj odeno vo Remedika i so koj doktor imavte pozitivno iskustvo tamu?
Здраво, Ми дадоа упат за приска,но пред некој ден го правев нифти тестот и чекам резултати.Сметам дека нема потреба од приска во овој случај?Мислење?
Многу лоши коментари и искуства читам од приска.Имав претходно еден спонтан и сум во страв,поради тоа се одлучив за Нифти
Реално Приската нема врска, се е статистика и не кажува ништо конкретно. Јас следно не би ја правела, џабе се измалтретирав само во државна по ходници.
Правев пренатален тест. Матичната ме советува да направам и Приска, покажувало освен аномалии и некакви ризици од предвремени крварења??? Даки некој знае нешто околу ова... Или е за пари работава
Доволно ти е нифтито. Таму се точно ќе си видиш. Приската нас од памет не извади, мерките воопшто не беа точни. После за мирна глава правев нифти, и Се беше ок
Zdravo, pravev skrining i prisca doktorkata mi kazaa deka se e vo red no ne mi gi objasna ovie vrednosti dali se vo red. PAPP-A 1,19 mlU/ml fb-hCG 20,5 ng/ml 12+4 sum
Zdravo Majki. Za kolku vreme stignuvaat rezultati od prisca test od drzavna bolnica i dali e podobro so gotovi rezultati da odam na 5D skrinig eho koga se vrsat tie merenja na bebeto okolo 12ta nedela .za eho ke odam kaj doktor Dimcev sistina