Јас не знам зошто ама скоро сите имаат ист или приближен резултат во последно време, ова според мене е чиста глупост и само стварање стрес. Со првото имав 1:100000 Со второто 1:600 и се исплашив.. си родив здрави прави деца. Треба да се укине оваа глупост.
Zdravo na sitе, Dali nekoj ima iskustvo zosto kaj mene na prisca free beta hCG e niska. Znaci do sega nekolku minuti (duri i casa) gi procitav/sporediv rezultatite od drugite sto gi imaat objaveno tuka vo grupava, i malku me zagrizi faktot sto kaj nikogo dosega ne vidov low beta hCG. Dali e normalno (ps. Znam deka pisuva statisticki deka e low risk za anomalii, ama pak me zagrizuva)
Само позитивни мисли и се ќе биде добро Без паники и стресови , нема ништо за што би требало да паничиш Гали си мешето и уживај си
Zdravo na site devojki sakam da ve prasam dali nekoj ima informacija, iskustvo sto pravel skining i prisca vo plodnost i koja e cenata ?
Не, само пренатален тие доволен, приска не ти треба тоа е чиста глупост, јас да не правев пренатален немаше ни приска да правев само скрининг кај добар доктор, приската според мене не ни треба да се прави статистички податоци кои можат од памет да те истает.
Dali nekoj se soočil so skrinink na nuhalna transulenca ili vraten nabor kaj mene izleze 3.55 sega na 30 april sum za amnicinteza dali se soocil nekoj so vakvo iskustvo
Ona mi kaza deka mora i toa da go napravam i priska napraviv ne izleze dobra i ona mi kaza deka mora toa da go napravam
Беше на второ мислење? Вака само не ти препорачувам амниоцинтеза, барем уште еден доктор да те види на добро ехо