Јас се паднав кај шо најмногу мразам ама изненадувачки супер поминав Првин те закажува матичен гениколог па потоа на мој термин одиш. Јас бев кај Бети Чипурова, ми зеде мерки и од тука во др ден од болницата одиш за крв. гледај да е на сабалје
Znam duso za prvoto toj me poragase nemam zborovi za doktorot daj boze site da se takvi i na site toplo mu go preporacuvam
Да ве прашам Приска 1 чим нухалната вредност е ниска резултаот од крвта би требало да биди во ред? Петок ќе ги видам резултатите зато прашувам во неизвесност сум
Еее ај нека ми падни камчево од срце јас па се паничам оти друг ми ги замаше резултатите и реков да праша таму дали е во ред и да ми кажи постаро лице е ама дури петок ќе иди пп му рекле ете таму матичната ќе и кажи и мене одма ме отепа филм дека му рекле така да не не е нешто во ред па да не кажуваат. 1,2 беше нухалната вредност мерена 4пати
Приска се заснова врз статистика. Вредностите од ехото се важни, колку измерил докторот. Штом се добри, опушти се, се е во ред.
Ќе пробам ама до петок место нема да ме фати се знам самата.. Докторката ми рече дека се работи за здраво дете само ми рече чекам уште низок ризик и да тераме понатаму...
Се надевам ќе издржам до петок морамм!! Вечер ќе се јавам ми е страм на секое да му ѕвонам оти сега пред 30 минути се слушнав значи само тоа пишува low,high нема бројки ништо