Јас ја добив денес, ден пред определениот датум. Е сега како оди процесот за враќање? Дали е исто како во Зара?
Ви се отвараат ли категориите на сајтот (освен Ново)? Односно, дали ви се отвара кога ќе кликнете посебно на Фармерки, Фустани, Маици итн или е празна бела страна? @Anika55? Однапред благодарам на одговорите
Досега сѐ што сум нарачала стигна преку ЕЛС. Само да знаеш, се чека подолго, ама тоа е од Pull&Bear, штом ја подигне курир брзо си стига
Кога може да се очекуваат попусти кај овие? Од време на време снижуваат цени посебно тие за онлајн нарачки, има некој инфо?
Имаат попусти тогаш кога се поголемите попусти за Зара, Бершка и сличните, тие од прилика, зимските од крајот на Декември се до Февруари, а летото не знам ама мислам во исто време како тие погоре. Сега имаат попуст на некои артикли - 5% и -10% mix and match и специјални цени. Јас сакам да прашам како сте задоволни од нивните фармерки, сакам да нарачам гледам има petite and tall категорија што мислам дека ќе ми одговара, јас носам 36 величина па дали се true to size и како им е квалитетот?
Квалитетот на фармерките им се онака medium можда и малку полош, на страдивариус подобар квалитет им се, инаку true to size ми се погодиле до сега.