Remember the five simple rules to be happy: 1. Free your heart from hatred. 2. Free your mind from worries. 3. Live simply. 4. Give more. 5. Expect less.
Колку често во животот се среќаваме со добри луѓе и колку е жално што од тие сеќавања не останува ништо повеќе освен само сеќавања.
Make a difference today just by smiling. Wake up with a smile, make someone else smile, and smile before you lay down tonight! Have a happy and positive day!
Oftentimes walking away has nothing to do with weakness, and everything to do with strength. We walk away not because we want others to realize our worth, but because we finally realize our own worth.
Не е тешко да најдеш човек со кој ќе сакаш да легнеш, тешко е да најдеш човек покрај кој ќе сакаш да се разбудиш.
Не сакам да бидам дел од нешто. Јас сум Целина. Не сакам да припаѓам некому. Јас не сум предмет. Не сакам да прифатам нешто што не можам. Јас можам Сé. Не сакам да следам други. Јас сум водач. Не сакам грешките да ме кршат. Јас ќе ги скршам нив. Ако некогаш се посомневаш во СЕБЕ, послушај го своето СРЦЕ, и во тишината на своите мисли повторно ќе почнеш да сонуваш.
Понекогаш не може да ја одбереме музиката која ни ја свири живот... но, скоро сум сигуренa дека секој може да избере како ќе танцува на неа. Во животот не е важно кој те турнал да паднеш. Битно е, кој ти подал рака да станеш.
Обичниот човек може да направи криминал само кон својот родител. Да му го стави под хипотека тоа што го печалел цел живот.
Вистинската убавина не се гледа во огледало, ниту на насловната страница на некое списание,... таа е во начинот на живеењето.
Jesam u kondiciji, ali mi ne pada na pamet da trcim za tobom ! Nobody can break my SMILE ! Takneš li mi najbolju frendicu , imat' ćeš posla samnom ! Чувството кога е online а не ти пишува... ♥ Лесно е да речеш : "TE САКАМ".. Лесно е да речеш : " Mи требаш".. Лесно е да речеш : "Ти си ми се".. Но тешко е да ја најдеш личноста која ги заслужува овие зборови ! ♥ А мене ме заболе ако не ми праиш муабет ! Чаооо ! ;* Да те сакам , ќе те сакам.. Да страдам , ќе страдам.. Но да те молам .. - НИКОГАШ ! И на чело да напишам дека те сакам,пак нема да видиш! вoлим тo када пoгледам у тебе...А ти веч гледаш у мене Ja ne znam sta da obucem, a oni kukaju zbog ljubavi !-.-' Јас не се каам за ништо.. така требало да биде, а споменот нема никаде да замине.. Можеби не сум најдобра, но за подобра не сум слушнала ! Curo, toliko si nisko pala, da ti i titanik zavidi ! Me Perfect ?! Noooo !! Better than you ?! Of Course ! )