Животот долго време ви дава нова шанса што вика УТРЕ... Но еднаш тоа време ќе истече затоа искористете го!
Не е важно кој си во очите на другите, важно е кои сте во своите очи. Не е работата да ги правите другите среќни кога вие не сте... " - Анџело Лазаревски
.Во вашиот живот многумина ќе можат да ви кажат колку ве сакаат. Но... само оние вистинските ќе останат за да ви покажат колку ве сакаат...
Твојот живот вреди повеќе од се останато.Треба да се почитуваш прво самиот себе си,тогаш ќе можеш да поднесеш се и ке бидеш посилен.
I know I’m not perfect, and I don’t live to be. But before you start pointing fingers, make sure your own hands are clean!
Некои велат дека далечината е најголемото искушение за љубовта. Ако љубовта е голема уште толку ќе ја зацврсти, а ако е мала ќе ја изгуби на некоја попатна станица...
Maybe I'm a dreamer, but I wake up earlier and make a right move to make it come true while you're still sleeping.
Don't worry for other because nobody worried for you they interfere with your life and want to rule it
Sometimes, we must be hurt in order to grow. Simply because, some lessons are best learned through pain.
Не е страшно да немаш ништо на себе,честопати е убаво, примамливо, возбудливо. Пострашно е да немаш ништо во себе.
„Најдобрите и најубавите нешта во светот, не можат да се видат ниту да се допрат. Можат само да се почувствуваат.“
Ако си богат само со она што крадците можат да го украдат и молците да го изедат, со што ќе останеш ако крадците и молците си ја завршат својата работа...
Not everybody can be famous. But everybody can be great, because greatness is determined by service. Martin Luter King