Ако мажот сака жената да биде АНГЕЛ во неговиот живот,треба да создаде НЕБО за неа! и обратно.... Ако жената сака мажот да биде АНГЕЛ во нејзиниот живот,треба да создаде НЕБО за неа!
животот знае да понуди и добри и лоши работи,само што ние треба да се справиме на вистинскиот начин за тие да ни бидат полесни.
без разлика колку пати да ме скршат секогаш има еден дел во мене кој вели.. не,сеуште не сум готова.стани исправи се и продолжи понатаму
ЕДИНСТВЕНИОТ НАЧИН ДА ГИ ИЗБЕГНЕМЕ ГРЕШКИТЕ Е ДА СТЕКНИМЕ ИСКУСТВО, А ЕДИНСТВЕН НАЧИН ЗА ДА СТЕКНИМЕ ИСКУСТВО Е ДА ПРАВИМЕ ГРЕШКИ
Најдобрите и најубавите нешта на светот не можат да се видат ниту да се допрат. Тие мора да се почуствуваат во срцето. -Хелен Келер
Убаво е да знаеш како Бог ти дал уште еден ден во твојот живот, не зошто тебе ти е потребен, туку бидејќи на некој друг му е потребен!
Рајнер Марија Рилке - Продолжи да веруваш дека со твоите чувства и твојата работа учествуваш во нешто многу значајно. Колку подлабоко го негуваш ова уверување во себе, толку повеќе реалноста и светот ќе напредуваат со него.
Јас имам најдобар пријател и најдобра пријателка. Тие се сонот и надежта. Сонот ги чува сите мои тајни а надежта е секогаш тука кога сум тажна.
Еден човек со сон е еднаков на деведесет и девет кои само покажуваат интерес! Од „Споделете ја надежта“