- И не ми е јасно ова со контактирањето, ќе ми објасниш? - Долга прича, многу работи се дешаваат во последно време. - Добро, можам да следам. - Ти имаш една насока. Јас… - Ти имаш друга? - Не. Ти имаш една насока. Јас НЕМАМ насока…
Jа сретна после долго време од раскинувањето. ТОЈ: Сретнав друга...имам нова девојка и нова иднина...Како оди твојот живот? ТАА ги затвори своите очи да ги сокрие солзите, се сети на сите моменти кои ги поминала со него, се сети како со него делеше добро и зло и како досега одби многу момци со надеж дека пак ќе бидат заедно... Го зачува својот углед и собра сила, се насмеа и рече: Извини момче, се знаеме? "Ona je takva. Gledat će u tebe i smijat se, a nećeš imati pojma kako se ustvari osjeća !! "
In life we do things. Some, we wish we had never done, and some, we wish we could replay a million times. But they all make us who we are and in the end, they shape and detail us. If we were to reverse them, we wouldn't be the person we are today...
Човек не знае каква сила поседува во себе си, се додека не се најде во ситуација каде ќе мора истата да ја покаже.
Половина од светот се состои од луѓе кои имаат што да кажат, а не можат. А другата половина од луѓе кои немаат што да кажат , а не престануваат да зборуваат.
Стравот ве спречува да зачекорите напред,дури и тогаш кога сте подготвени на тој чекор. Оставете ги децата да бидат деца,тој дел од животот никогаш не се враќа. Секогаш постои причина што среќаваме некои личности.Или тие ви се потребни да го променат вашиот живот.Или вие сте им потребни да го промените нивниот.
Прекини да зборуваш во оној момент кога почнуваш да се нервираш самиот или се нервира другиот. Неискажаниот збор е - злато.