За да има долга и квалитетна врска жената треба да свати дека од мажот не може да прави другарка, а и другарките треба да ги пази од него..
~ Some day we will find what we are looking for. Or maybe we wont. Maybe we will find something much greater than that. ~ You cannot always wait for the perfect time. Sometimes you must dare to jump. ~ too much EGO will kill your TALENT!
Најубавиот подарок што можеш да го дадеш на некого е твоето срце. Тоа се твојата добрина, твоето време, твојата љубов кон него ♥
Ти си посебно прекрасна и прекрасно неподнослива! А јас сакам да те земам в прегратки - токму таква каква што си. Дојди! Кога ќе ја видам твојата насмевка распослана кон некои далечни хоризонти, посакувам нежно да ти ја погалам косата и да ти ги раскрварам усните. Секојпат штом ме обрабиш со рацете, цврсто и неодолливо слатко, сонувам да ти удрам шлаканица, та да те љубам до зори.... Ти си посебно прекрасна и прекрасно неподнослива! А јас сакам да те земам в прегратки - токму таква каква што си. Дојди!
“Relationships never break cleanly. Like a valuable vase, they are smashed and then glued back together, smashed and glued, smashed and glued until the pieces just don't fit together anymore.” ― Marilyn Manson, The Long Hard Road Out of Hell
Лесно е некoму да му гo смириш гладот, тешко е да му ја исполниш празнината во срцето. ~Мајка Тереза~
Некои кариери се потпираат на цврсти а некои на убави нозе. " I cujemo se onako semestralno, dva puta godisnje, jos uvijek rodjendani su ti koji nas spajaju i ta odvratna recenica "zelim ti sve najbolje" koja je ustvari i napravila distancu izmedju nas. "
Среќата секогаш изгледа мала кога ја имаш во рацете, но пуштија и ќе ја видиш нејзината големина. - Горки