Мирот не можеш да го најдеш на планина, ниту хаосот во центарот на градот. Сето тоа се наоѓа во твојата глава.
Постојат мисли кои само со телата можат да се изразат. Универзумот секогаш ни помага да се бориме за нашите сништа, без оглед колку глупави ни се чинат. Бидејќи тоа се наши сништа, и само ние знаеме колку скапо не чинело што сме ги сонувале. ЉУБОВ - Никој ја нема купено, но сите ја имаат скапо платено.
" Некој ден, ќе ја пронајдеш вистинската личност и ќе научиш како да имаш поголема верба во себеси. Тоа е она што јас го мислам. И не се задоволувај со ништо помалку. Во овој свет, има работи кои можете да ги направите сами и работи кои можете да ги направите само со некој друг. Важно е да ги комбинирате овие две во вистински сооднос. "
Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all. Did you know when penguins are partners they stay with each other eternally?..so will you be my penguin? That's it, no more free will... ЉУБОВ!!!Како аргумент на сивилото кое не има нападнато...
„Некои жени ги следат своите соништа. Други, пак, ги следат своите мажи. Ако се двоумите што да следите, запомнете дека вашата кариера нема никогаш да ви каже дека не ве сака повеќе.“ – Лејди Гага
Времето е непријател на љубовта Крадец што ги скратува Сите наши златни часови. Јас затоа никогаш не разбрав зошто љубовниците ја сметаат својата среќа Во денови и ноќи и години, Кога нашата љубов може да се мери само Во нашите радости, воздишки и солзи.
Пеперутките не ја знаат бојата на своите крила, но нашите очи ја гледаат невната убавина ....Ако можеби и не знаете колку сте добри, некои други ке видат колку сте посебни...
Луѓето илјадапати повеќе се трудат да стекнат богатство, отколку духовно образование, иако сосема е сигурно дека нашата среќа ја прави тоа што сме, а не тоа што го имаме.
REMEMBER WHEN .. getting HiGH meant swinging at a playground? when [ ♥ m0m ] was your hero and dad was the boy you were gonna marry? when your W0RST ENEMIES were your siblings and rAcE iSsuEs were about who ran fastest? when -WAR- was a card game and life was ||simple|| and care free? remember when all you wanted to do WAS GROW UP ??