Постојат два вида на љубов кој секогаш брзо умираат … Љубовта која само дава и љубовта која само прима. Постојат два вида на луѓе кои на крајот секогаш остануваат сами, оние кои даваат премногу, не добиваат ништо за возврат, но и не бараат и луѓето кои даваат малку, а очекуваат премногу.
Beauty is being the best possible version of yourself on the inside and out. Special people have exquisite tastes. Maraso Atеlier Омилени изреки ми станаа!
1.Квалитетот излегува на површина дури од како сите опции ќе бидат исцрпени. 2.Првата личност која ви е на ум кога ќе станете после долго спиење е причината за вашата среќа или болка. 3.Не се расправај со идиот. Ќе те спушти на негово ниво и ќе те победи со искуството. 4.Не го критикувај она што не можеш да го разбереш. 5.Го замолив Господ за велосипед, но знам дека Господ не работи така. Затоа, украдов велосипед и го замолив за прошка. 6.Сакам да умрам мирно во сон, како дедо ми. Не, врискајќи како сопатникот во неговата кола. 7.Вестите се оние што започнуваат со “Добра вечер”, а потоа саат време ти објаснуваат зошто не е.
~ Don't lose yourself just because you found somebody. ~ The less you care, the happier you'll be. ~ Cry as hard as you want to, but just sure that once you're finished, you'll never cry for the same reason again. ~ Those who are hardest to love, need it the most.
The person who tries to keep everyone happy is always the most lonely person, so never leave them alone because they will never say that they need you.
Секоја личност која поминува низ нашиот живот е ЕДИНСТВЕНА,секогаш остава малку од СЕБЕ,и зема нешто од НАС.
Не дозволувај успехот да ги испуштиш од раце. Никогаш не дозволувај никој или ништо да застане на твојот пат. Верувај во судбина. Судбината го живее твојот сон. Живеј го сонот!
~ Понекогаш не ја знаеме вистинската вредност на моментот се додека не стане спомен. ~ Stop falling in love with everything that gets you down. ~ When someone else's happiness is your happiness- that's LOVE. ~ When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful. ~ "We're all damaged in our own way. Nobody is perfect. I think we're all somewhat screwy, every single one of us" - Johnny Depp