Како беше онаа? Ќе го извадиш момчето од Реал, ама Реал од момчето никогаш. Не знам за вас, ама јас уште си жалам по Озил.
Што очекувате од кралскиот клуб вечерва тренер е зидан фудбалската легенда дали очекувате од него да го повтори тоа само во тренерската кариера ? Хала Мадрид ! вечерва во 20:30
Реал ми е во срцето од 96 иако тогаш бев многу мала и навивав ради братучедите кои беа многу поголеми и постојано збореа за реал. Не знаев дека ќе биде љубов голема. Се уште е. Се нервирав за секој пораз за секој примен гол и така растев,се радував на победите ,титулите ,плачев кога си замина Раул, де Боске, Касиљас, Анчелоти . многу фудбалери вгелоа во тимот, си заминаа, тренерите ги бркаа(фала богу го избркаа бенитез) тоа е Реал и пак е најдобар
Не можам да опишам колку многу ми е мило Бенитез си замина, всушност го избркаа. Малку доцнам со мислењево. А, уште помило ми е што Зидан е тренер. Се надевам дека легендава долги години ќе раководи со тимов.
Реал Мадрид завчера доби 2годишна забрана за носење нови засилувања, што според мене е добро. Нека поработат малку на тимот кој го имаат, нека еднаш се воиграат а не на секое купи-продај. Многу лоша трансфер политика..