1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Real Madrid C.F.

Дискусија во 'Спорт' започната од BlackSwan5, 13 септември 2011.

1. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    2.564
  2. Sunshine.Sunshine

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    2.564
    We are the Champions!!!
    Satellite.jpeg dsgadf.jpeg xfzdf.jpeg sdfggd.jpeg sfgf.jpeg asd.jpeg dfgfd.jpeg

3. blackpanter

blackpanter Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2015
    Пораки:
    1.090
    Допаѓања:
    6.145
    za real pocnav da navivam 4-5 godini najmnogu poradi ronaldo... koa pocnav da gi gledam nivnite natprevari se trudev da im gi zapamtam iminjata na site i so tek na vreme vidov deka site igraci vo real se prikazna za sebe odnosno sekoj igrac ima svoja igra i celiot napad ne ide samo preku nekolku igraci... deluvaat kako edno na natprevarite i toa najmnogu mi se dopagase pri nivnata igra i zatoa prodolziv da navivam za niv :D

На Sunshine.Sunshine му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Sunshine.Sunshine

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    2.564
    Добредојде Martin Odegaard!
    Да се надеваме дека ке се докаже.
    Има можности и да игра во првиот тим, ако не, тогаш ќе игра во Кастиља.
    Инаку, има 16 години.
    B79TQLAIcAEE0IB.jpg large.jpeg

5. Sunshine.Sunshine

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    2.564
    Да се надеваме дека понатаму ќе го биде и за прв тим.

http://www.realmadrid.com/en/news/2015/01/watch-odegaard-in-action

6. Sunshine.Sunshine

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    2.564
    Полека, полека, се средува ситуацијата со повредите. Пепе веќе игра, Модриќ се врати на тренинзи.
    Нема да игра против Виљареал, Анчелоти не сака да ризикува со него, што е нормално.
    Уште Рамос и Хамес да се вратат.
    Иско е махер за дриблање. Магионичар.
    http://www.realmadrid.com/en/fans/videos/2015/02/iscos-magic

7. Beauty*

Beauty* Активен член

Се зачлени на:
    14 март 2015
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    42
    И јас сум голема навивачка на Реал. Се надевам ќе се поправи ситуацијата и ќе ја освоиме La Liga. Утре мора да го победиме Леванте ако сакаме да останеме во трка, а за циганите од Ноу Камп ќе се погрижиме подоцна.

8. Beauty*

Beauty* Активен член

Се зачлени на:
    14 март 2015
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    42
    Задоволна сум од минатата вечер, се враќаме на патеките од 2014-та. Леванте можеше да изгуби со повеќе голови, само да имаа нашите повеќе среќа. Мило ми е што Бејл ја враќа формата во клучен период :rock: Исто, се поклопува и враќањето на Рамос и Модриќ. Лука ни е и повеќе од потребен, на својот прв натпревар после четири месеци блесна, како да не' воскресна. Штета што ни недостасува Хамес, со него победничкиот тим би бил комплетен. Во пресрет на Класико сме слободни, додека фарса игра натпревар со Манчестер Сити. За жал, тешко Сити да најде сили да ја помине оваа фаза од Лигата на Шампиони, но и тоа како нема да се предадат, ќе ги изморат фарсашите. Некоја повреда во редовите на каталонските циркузанти исто така не би била на одмет :)
    Спортските теми не се многу активни на форумот, нели? Јас се надевав дека редовно ќе си коментираме и разменуваме мислења.

9. deckoto

deckoto Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2012
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    138
    Во Недела ќе ви честита Барселона Среќна нова година.....и -4 во мадрид......адиос амигос !

10. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Од БАРСА ќе го јадете. Барса е во најдобра форма во оваа сезона. А реал моментално се дупка. Гледано реално, така е.

На deckoto му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Beauty*

Beauty* Активен член

Се зачлени на:
    14 март 2015
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    42
    Така, така

На Sunshine.Sunshine и Marick14 им се допаѓа ова.
  12. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.712
    Real mnigu slabo pokaza poslednite nekolku natprevari .
    Posebno otkako Irina go otkaci Ronaldo

13. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Само од инает некој може да каже дека реал ќе ги тепа БАРСА. Секој свесен навивач на реал ќе каже дека ќе изгубат реал во Ел Класико.

На deckoto му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Beauty*

Beauty* Активен член

Се зачлени на:
    14 март 2015
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    42
    Секому му е јасно дека кралевите имаат многу поквалитетен состав од фарса. Состав кој ги направи европски и светски клупски шампиони. Фарса го има само Меси. Кога на Меси не му се игра, циркузантите не знаат кај им е глаата. А да не биде во недела Меси - где си.

15. Sunshine.Sunshine

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    2.564
    За утакмицата во Лигата на шампиони сите можеме да се сложиме дека навистина Реал Мадрид беше катастрофа. Што е вистина, вистина е. Но, се поклопија многу повреди.
    Добро е што Рамос и Модриќ се вратија. Уште Хамес да се врати и топ ќе бидеме.
    Роналдо што нема среќа, навистина нема. Откако раскина со Ирина лошо му оди. Под итно да си најде некоја нова девојка, уште еден Ballon d'Or не се добива вака.
    Очекував Бејл да биде на клупа, откако Перез му даде дозвола на Анчелоти да прави што сака за да ја среди ситуацијата. Меѓутоа Бејл пак беше во почетните 11. Ама, ајде.
    И кога го прославуваше голот, божем не ги слуша хејтерите. Брат, рашишај таа фризурата. Не можам повеќе да го гледам. Се надевам дека си ја врати формата која за играч кој вреди толку милиони секогаш се очекува.
    Модриќ како да ни го препороди тимот. Ја нема онаа дупка низ која фураше.
    Жал ми е само за Варан што сега ќе биде седнат на клупа.
    Иско игра многу добро. Не знам точно на која утакмица беше, но доби огромни овации од публиката.
    Вчерашната утакмица беше далеку подобра од сите претходни. Се надевам дека повторно ќе се нанижи она низа на победи.
    Се изненадив што Кејлор беше на голот. Искрено, не очекував. Само што немаше многу шанси да се докаже.
    И мислам дека е веќе редно да го активираат Навас, наместо Касиљас.
    Лукас Силва е добро освежување на тимот. Сепак не треба да му се замерува на грешките многу бидејќи се' уште не е навикнат.
    По ситуацијата со Шалке, кружеа гласини дека навивачите сакаат Анчелоти да си оди, потоа да го продадат Роналдо. Не знам, ама ако вака се прави на секој пораз, и на секој лош период, тогаш треба да се продадат сите.
    За Ел Класикото, се може да се случи. Во секој случај, јас сум оптимист, и верувам дека Реал може да победи. Па сега останува да видиме.

Hala Madrid Y Nada Mas!

На Beauty* му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Beauty*

Beauty* Активен член

Се зачлени на:
    14 март 2015
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    42
    http://bleacherreport.com/articles/...drills-free-kick-goal-in-real-madrid-training

Ете го и Хамес :) За брзо ќе ни се врати. Морам да кажам дека ми е многу мило што се најде во нашите редови, паметна одлука на раководството. А се сеќавате колку беше исплашен кога почна да игра за нас? :lol: Не можам да му ги заборавам ни солзите од Мундијалот, грижата на совест што не успеал да ја однесе својата земја понатаму. Искрени солзи, не онакви за медиумско внимание. Како негова вина да беше, како само тој да играше за Колумбија. Колку скромен, мирен, без правење претстави за публицитет, немам зборови. Како што му доликува на Кралскиот тим. Секогаш сме лансирале не само големи играчи, туку и вистински идоли. Хамес ќе биде еден од нив.

17. Sunshine.Sunshine

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    2.564
    И мене ми е мило што е дел од Реал.
    Колку ми беше жал кога плакаше на светското. ;(
    PA-20311717a.jpg
    Го чекаме нетрпеливо.
    Каде има податоци за неговите голови и асистенции во Реал Мадрид?
    Hala Madrid!

18. Beauty*

Beauty* Активен член

Се зачлени на:
    14 март 2015
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    42
    http://www.whoscored.com/Players/71182/
    Тука има подетално:
    http://www.espnfc.com/player/82816/james-rodriguez
    Подолга табела, откако е во Реал, а и за време на Мундијалот.

Ова се само почетоци, допрва ќе го гледаме неговиот талент во полно светло.

19. Sunshine.Sunshine

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    2.564
    Се разбира. Се' уште е многу млад. Има само 23 години, допрва ќе се докажува што се може.

20. Beauty*

Beauty* Активен член

Се зачлени на:
    14 март 2015
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    42
    Најважно е Карло психолошки да ги подготвил момците, мора да се елиминира притисокот од се'' што се случи досега, вклучувајќи ја и петочната ждрепка (facepalm)

На Sunshine.Sunshine и DesertGirl им се допаѓа ова.