фустанот на Блејк многу ми е грд, иначе девојката убаво се облака ама како да утнала со фустанов. Рајан супер е, ама она кондурине не му се излижани малце? -.- некако ич не му одговараат со оделото, повеќе ми штрчат.
Формата и кројот на фустанчето се преубави, но боите воопшто не ми се складни. Горниот дел и е бордо, долниот дел јако црвен, а штиклите накај лила ми маваат. Подобро ќе беше горниот дел да биде црн, долниот бел а штиклите црвени.
Тоа е класика веќе видено и многу досадно. Ние македончињата недај боже да комбинираме бои, сите мешања на бои ги поврзуваме со кловн, со циганска облека, со скитничка... НЕ, модерно е, преубаво е да се мешаат бои, така не си ист како целата маса луѓе. Секоја и чест на Ева Лонгорија, преубава комбинација! Чевлите совршенство Инаку Рајан со исклучок на чевлите е одличен, чевлите се добри но за поспортска комбинација, не за ова преубаво одело. Додека Блејк дел ми се допаѓа а дел не. Она што ме нервира е прекратко што е долното фустанче и широко во долниот дел, доаѓа како да облекла фустан врз фустан. Требало да е потесен тој дел а мож и малку подолг. Јас сакам бело а и чипка така да со мали корекции може фустанов да е одличен. А ми се допаѓа што е комбиниран со златно
Да, знам јас и во македонија имам видено девојки кои носат облека со повеќе измешани бои. Ова е прашање на вкус, а секој си има различен вкус. И јас сакам мешање бои, но јас лично никогаш не би искомбинирала црвено со розево, црвено со бордо... тие бои ми се многу слични и за моите очи, барем на мене сметам дека не стојат убаво Секоја чест на оние кои си се носат така, особено на оние кои преубаво им стои.
http://www.osoyou.com/media/images/cele ... a-Alba.jpg дечки што мислите за фустанот?јас мислам дека е прекрасен многу убаво и стои на џесика многу елегантно http://www.glamour.com/fashion/blogs/sl ... ure_fa.jpg јас мислам дека е прекрасен и овој фустан вие што мислите?
За првата комбинација нема многу да коментирам, впрочем фустанот е многу обичен и нема некои посебни детали што искрено мене ми смета, или ако е обичен фустанот бар да има добар аксесоар, вака поминува незабележана, единствено самата појава Џесика самата по себе привлекува внимание, во последно време сите селебрити ги гледам со ваква боја на облека, можда им е хит Што се однесува до втората комбинација-солидно, баш младолачки што би се реклo, иако пак ќе кажам некако не сум многу импресионирана и од двете комбинации на Џеси И простувам само затоа што е убава
Преубава комбинација на синиот фустан и накитот кој Џесика го носи. Совршено се надополнуваат. Убаво и стои и црвениот кармин, нема прејака шминка на очите и не изгледа евтино, а и прочитав во Cosmo дека оваа сезона се комбинираат јаки со јаки бои. Така да, :up: . Вториот outfit е типичен girly. Изгледа баш романтично и нежно, облеката е нешто што јас би го искористила за романтична вечера за двајца . Вниманието го привлекуваат чевлите. Целиот outfit како да вели: I am an angel, but I can be such a devil sometimes. А, оваа облека баш и прилега и на бронзениот тен.
Што мислите за овој фустан на Miley Cyrus кој го носеше на Оскарите 2010? Мене ми се допаѓа многу. Не ми се допаѓа какво држење има, мислам дека некоја друга ѕвезда би го износила подобро, а и белезијата би ја иставила, би и ставила некоја помалечка, понежна.
не е лош фустанот на мајли ми се допаѓа посебно горниот дел од фустанот како да има корсет а и светките даваат повпечатлив изглед на фустанот фризурата и е супер и одговара со фустанот шминката е супер но би и ја заменила да белезијата со некоја понежна....
морам да кажам дека девојчето во овој фустан ми изгледа многу диспропорционално, Спојлер многу голема глава има на некој друг сигурно ке ми се бендиса ама овака малку потешко, Спојлер треба да ја игнорирам мајли целосно
Ако го гледам само фустанот тогаш би му дала 10ка, но заедно со накитот, фризурата и целосно Мајли...
Џесика на двете фотографии ми е преубава. Секогаш зрачи со сензуалност, женственост и убавина. А кај Мајли држењето никако не ми се допаѓа. Секојпат ми е некако машкаста, подгрбавена...
За Алба....првиот фустан не ми се допаѓа,не сакам такви кроеви,неинвентивни да речам Ако го носи за да го прикрие стомакот во бременоста тогаш е ок,ама инаку мислам дека фигурата и дозволува да облече нешто мнооооогу поинтересно. Во вториот случај ми е супер,онака баш младалачка комбинација,модерна,супер.
Фустанот на Мајли не ми се допаѓа бидејќи изгледа како да облека корсет и долга сукња над него. За Ева Лонгорија ми се допаѓа комбинацијата,но не и боите.
1.тејлор свифт секогаш изгледа прекрасно но овде некако не ми се допаѓаат штиклите некако не ми оди со фустанот а и малата ташна што ја има е златна боја некако не ми оди...фустанот е прекрасен црвена боја одлично и стои на тејлор...феминки ваше мислење??? http://famewatcher.com/wp-content/uploa ... -dress.jpg 2.Овој фустан на ешли и стои прекрасно ми се допаѓа како се е искомбинирано интересн крој има фустанот... http://cdn.buzznet.com/media/jjr//2008/ ... rds-04.jpg 3.И за крај џесика алба.Се повеќе и повеќе ме изненадува со нејзиниот стил БРАВО! многу елегантно фустанот е прекрасен... http://www.millionlooks.com/photos/Jess ... -Paris.jpg што мислите кој фустан е најубав на тејлор на ешли или на џесика???
За Тејлор немам некој посебен коментар освен дека имала многу подобри комбинации. Фустанчето е симпатично но ништо посебно Кај Ешли ми се свиѓа тоа што фустанот го искомбинирала со едноставни штикли и нема ташна. Можеби не и биле потребни алките, но и вака е ок. Од сите овие комбинации на Џесика ми е најубава. Се заљубив во комбинацијата Фустанчето е толку нежно и и одговара. Шминката е дискретна...едноставно 10/10
Eве ги тенисерките на црвениот килим на забавата по повод започнувањето на Вимблдон. И ги бива спортисткиве? Со оглед на тоа што тоа се спортски девојки кои пола ден се во тренерки или спортска гардароба, мора да кажам не се лоши воопшто Шарапова Модерна си е девојкава нема што Серена Вилијамс Уф уф не ја коментирам. ужасна ми е! Возњацки Одела на сигурна црна варијанта, убаво е фустанчето. Лаура Робсон Повеќе ми личи на макененка. Убав фустан и чевли дефинитивно. Само фали подреч акцесорис. Ана Иванович Дефинитивно најсмела комбинација. Фино е фустанчето, само цветот ме нервира а и убава боја а и таа е доста секси. Јелена Јанкович Не знам зашто никогаш не ме воодушевувала, а фино изгледа, али секогаш имам за неа ама Лисицки Портокаловка, фина е, али ми изгледа фустанов ко за на тениски терен, сличен дизајн Сорана Цирстеа Фустанот ми е преубав, а и преубаво и стои, одлична е
Серена ужас...многу е страшна Сорана Цирстеа- убаво, нежно Другите не ми оставија некој посебен впечаток.