Совршена е Миранда 10/10 Прекрасно е облечена,само не и требала ташњата 9/10 Супер е 10/10 8/10 Добро е средена но многу често носи вакви фустани и на концертите 8/10 Воопшто не ми се допаѓа 3/10 Убаво е облечена,само фризурата воопшто не ми се допаѓа 7/10 5/10
Десетките: Ич не ми е гајле што е пердувестата чантата, вклопена е беспрекорно. Се и одговара, од фустан до накит до фризура до чанта, одлично! Друг вид на одлично, Селмо и да сакаш поубава не може да испаднеш. Очи плакнам, се е совршено и преубава и презгодна е, задник, струк, гради, жена права. Совршено и прилега кројот, и косата и шминката се прекрасни. Такоџе совршено, и воопшто не ми е досадна. Мене па ми е досадно да ги гледам лоби шмоби како имитираат и парадираат во некои си квазиверзии на Мурад во универзална. Десетка за Џеј Ло, никој не може ко неа да носи вакви работи, стопроцентно и прилегаат и на фигурата и на имиџот, и без глава да ја гледам знам дека е она. Браво и за Лонгориа, лепота! Премногу ми се допаѓа фустанот, и чевлите, сите пофалби. Многу складно и елегантно. Стандард нема промашај, секси, женствено, гламурозно, десет. Пофалби за Адел, Кетрин Зета Џонс, Миранда Кер, Хелен Мирен. Останатото или не било вредно да ми привлече внимание или е прелошо. Ко Ен Хатавеј пример, ужас.
Имаше негативен коментар погоре, ама мене ми се свиѓа, некако ми е уникатна и во нејзин стил (се согласувам само за ланчето не смеела да го стави) Морам да ја искоментирам колку НЕ ми се свиѓа, она цела таква мушкобањаста, подгрбавена и фустанот не ми се свиѓа а на неа посебно КАТАСТРОФА и стои Да си го отпушти стилистот подхитно... Мене фустанот ми е СОВРШЕН, а посебно кога она го носи
Кети Пери Спојлер Добро е , баш во нејзин стил.. кога веќе ја менува бојата на косата нека биде зелена.. да биде во тон нели Селена Гомез Спојлер Подобро врз суќната да имала нешто подолго и да личи на фустанче.. вака некако.. не оди! Кристен Спојлер Прекрасен е фустанот.. но зошто такво лошо држење Ешли Спојлер Нешто не ми е во ред со фустанов! Имала многу подобри!! Сара Спојлер Добар е фустанот иако личи по малку на бањарка (како и да се вика тоа) И би избрала црвена чантичка! Викторија Спојлер Некако не ми оди комбинацијава на штиклите со панталонките и сакото! Хајди Спојлер Убаво е фустанчето, едноставно но елегантно и супер и стои! Чизмите ми влегоа во очи уште од првото ѕиркање врз сликава.. Добро стојат со фустанчето! Ема Спојлер Не е лоша но не е ни нешто пре-посебна.. немам коментар Тејлор Спојлер Една од нејзините полоши комбинации.. златнобојни светкави штикли и многу лош модел на фустан! Ретко нешто нејзино да не ми се допадне .. Келси Спојлер прекрасно искомбинирани бои на фустанот и прекрасен модел!! само штиклите некако.. оваа не ја знам Спојлер wtf е проблемот со фустанот.. не ми се допаѓа Вилоу Смит Спојлер претерала со занесувањево! сукната и е едно 3 боја поголема Ариел Спојлер Убаво фустанче. Би било подобро со бели штикли! Миранда Спојлер убаво и стои фустанчето но мислам дека не би било на одмет едно каифче црно ! Спојлер Може не сум во тек но овие ми се видоа најинтересни и ги искоментирав
Ketty - па во ред е се, добро што косата го крши ледот, да беше се зелено немаше да биде добро Selena - Супер само розовите штикли некако не ми се вклопуваат, требала некоја крем салонка, на пример. Kristen - Фустанот е прекрасен и убаво и стои, требало да додаде обетки како штиклите и подобра поза. Ashely - Убав фустан, но можела некои други црни штикли, а и она в рака можела да го замени.. Добра комбинација но моделите на парчињата не се ОК. Sarrah - Фустанот што не е убав - не е убав, чантичката не ми се допаѓа, кога веќе сакала таква боја можело и чевлите такви да бидат. Victoria - own: Многу лошо! Како се искомбинирани панталонките и сакото.. воопшто не е во ред. Штиклите.. прво, кога сакала на гола нога, требало да бидат отворени, после, бојата! Воопшто не се вклопува и многу штрчи! Heidy - Фустанот ми е премногу затворен , а не требало толку долги чизми, изгледов би го ублажила некоја сива чантичка. Emma - Фустанот е убав и собро стои со штиклите, ми се допаѓа.. Taylor - Горниот дел на фустанот не ми се допаѓа.. Исто и моделот на штиклите, а таква боја, не требало да избере. Нејзе и стои црвена.. Kelsy - Фустанот не ми е нешто нај-нај, но сепак, црната чантичка обавезно морала со зелена да ја замени, штикливе многу паѓаат в очи.. Unknown - Фустанот е убав, но не вака раширен, колку што можам да видам, а со што одговаат штиклите - со лакот? :geek: Wilow - No,no,no!!! Ова не само што е пренатрупано, како од депонија да извлекла се што има ставено на себе, штиклите ниту се интересни ниту нешто друго, што сакала да постигне, превртувања на храна в стомак на другите?? Ariel - Долниот дел на фустанот не ми се допаѓа, прераширено.. Можеби вали повеќе накит овде, како некоја алка или обетки (црни) Miranda - Многу еднолично.. Ќе се согласам со натич, вали ременче.. Спојлер извинете ако не ги погодив имињата, не знам како се пишуваат .. Инаку овие се истите од Нати44
Адел дефинитивно ја утнала работата, како чадорче ми е. Вчера на Греми наградите изгледа дека доминираше црната боја. И Џенифер Лопез се реши да покаже нога, а богами и има што да се покаже. Кој беше вашиот фаворит? Мене никој посебно не ми се издвои, се е некако веќе видено.
дефинтивно фаворит 1 ми е Ријана,водушевена сум од комбинацијата,се е на свое место,шминка,ризура,во фустанот да не ни зборам се залубив во него,едноставен и прекрасен во исто време..втор фаворит ми е флоренсе ме изненади не очекував од нејзе ваква комбинација,фустанот има прекрасна боја .. и Џенифер Лоренс мислам фустанот и толку нежен и со залижена коса добива wow ефект,3фаворит ми е Solange Knowles,преубав и стои фустанот и розевите чевли совршено го искомбинирала,само косата не ми се свиѓа ама деојката фура таков стил..4фаворит ми е кејти пери,и на тејлор фусатнот..овие ми оставија најголем впечаток синоќа кога гледав,другите ми беа скоро исти,најголемо разочарување според мене Џенивер Лопез,мислам кај го нашла фустанот,како да замотала матријал околу себе и за ногата снемала,подобро според мене да облекла некој краток фустан кога веќе сакала да покаже нога отколку вака,женава е презгодна,исто така и фрзиурата не ми се свиѓа,како да не миела два дена и ја врзала во обичба пунџа..дефинтивно според менепанталони не се за вакви настани и заради тоа и Бијонсе и Сара џесика паркер не ми се свиѓат,премногу обично за ваков настан..Адел ми беше ок,женава се осмелила да покаше нога и да облече светла боја..многу се да ќи искометирам сите ама овие се што ми оставија највише впечаток..
Темава некако ни се изгуби. Па затоа, еве некои слики од хуманитарната гала на amfAR 2013, за да го оцениме изгледот на славните. Алесандра Амбросио во Zuhair Murad Ирина Шаик во Elie Saab Шерон Стоун во Roberto Cavalli Роузи Хантингтон-Вајтли во Dior Петра Немцова во Elie Saab Хајди Клум во Marchesa Парис Хилтон Изабел Голарт Ајде модни критичари, започнете со оценување!
Billboard Music Awards 2013 Џенифер Лопез-овој пат мислам дека ја утнала комбинацијата...5/10 Спојлер Селена Гомез -добра комбинација,но штиклите не се поклопуваат...некако бојата не ми одговара со тие на фустанот..9/10 Спојлер Тејлор Свифт-добра комбинација иако не ее во мој стил...9/10 Спојлер Џенифер Морисон-оваа вејќе не личи на ништо..се ќе наптават само внимание да привлечат...а не се свесни дека само се бламираат...да има како во купачи би отишле1/10 Спојлер Мајли Сајрус-овој пат ја утнала комбинацијата и тоа ептен...2/10 Спојлер Мадона-женава изгледа нее е свесна што и доликува да носи..и како треба да изгледа една жена на нејзини години...1/10 Спојлер Селин Дион-незнам како да опишам комбинација затоа само оценка ќе дадам...1/10 Спојлер Хајден Пенетиер-добра комбинација...10/10 Спојлер Еми Росум-добра комбинација10/10 Спојлер Кели Роланд-фустанов е премногу накитен6/10 Спојлер Алиса Милано-за комбинацијава би бала само оценка затоа што се и фали...1/10 Спојлер Ke$ha-како прво многу остарела..можела само на блуза да се појави...3/10 Спојлер Кимберли Пери-добра комбинација[8/10 Спојлер Ники Минаж-позитиво ме изненади...7/10 Спојлер
Оваа година на оскарите врв ми беше Кејт: Нема да го заборавам овој на Хали, како сега се сеќавам дека беше на насловна на Теа (или Таа) на времето што излегуваа еднаш неделно И овој од лани и е гром: Хилари, едноставен а прекрасен: Кетрин е добра тука: ..Ајде доста е