Fergie-Ич не ми се допаѓа 2/10 Beyonce Knowles-ОК е се` на неа 7/10 Julianne Hough-Се` е одлично скоцкано 10/10 Jessica-пааа можеше подобро, не ми е нешто гламурозен фустанов 5/10 Rihanna-многу ми е црвена, едино лакот и е црн 5/10 Sheryl Crow-фустан за секој ден а не за на музички награди 3/10 Jessica Alba-прекрасно 10/10 Heidi Klum-фустанот ужас, косата заедно со шминката се добри па затоа 3/10 Miley Cyrus-свит 7/10 Katy Perry-ми се допаѓа вакво издание на Кејти Пери 10/10 Taylor Swift -Преубава и е косана, фустанот,сандалите 10/10
Fergie - ко космонаут ми е. Шминка има воопшто? 1/10 Beyonce Knowles - Било и подобро ама и ова ми се допаѓа бидејќи ги истакнува нејзините облини и тенката половина. Инаку е преубава. 8/10 Julianne Hough - убаво ми е, ама мислам дека кратко би било поубаво. 8/10 Jessica - обично е многу некако, ми нема шмек, не истакнува ништо ама Џесика ми е многу убава и затоа 5/10 Rihanna - ниту ми се допаѓа, ниту не. 5/10 Sheryl Crow - народна носија. 1/10 Jessica Alba пак - елегантно и секси, само чевливе/сандали не ми одговараат некако. 9/10 Heidi Klum - воопшто не ми се допаѓа. Фризурата и е ок и се останато, ама фустанов никако. 2/10 Miley Cyrus - преубаво ми изгледа. И коса, и шминка. Фустанчево е топ, само без "опашка". 9/10 Katy Perry - имам впечаток дека ја боцка ова фустанов, а таа ми делува многу бледо целата. 2/10 Taylor Swift - не ми е нешто посебно фустанот, ама па не и грд, а косата и шминката ми се допаѓаат.6/10
parker mi e grda zena so krib tumpurlest nos krivi noze niska koska celata neznam mojas imam iskrivens pretstava za zenska ubavina no mene taa mi e grda
Ajда да видиме што носеа ѕвездиве изминатава недела Natalie Portman at the New York premiere of the ballet movie "Black Swan" Бабетина Добро бе толку да нема вкус. Па и нема став. И ко на погреб да е. На некоја друга девојка овој фустан во погламурозно издание супер би и стоел. На Наталие 3/10 Kate Lang Johnson attends the Premiere Of "Meskada" Јаооооо дете дете. Принтан фустан па и ланче лупнала. Ма ич не ми е добра комбинацијава 2/10 Sharon Stone arrives at the charity donation to 'Drop in the Bucket' Жениве во Холивуд стареат ли? За нејзини години ептен е хот! Црно-златно ми е супер комбинација 9/10 Blake Lively attends the 24th Annual Footwear News Achievement Awards Не ми се свиѓа бојата на фустанот, чизмите се преубави, ама не одговараат со комбинацијава. 4/10 Sadie Frost attends Red magazine's 'Red Hot Women Awards' Јао се што имала дома искомбинирала Фустанот не е лош,, хулахопките ок се, сите носат темни црни, тој џемпер не и треба на свечен фустан и на лаковани кондури. А да не зборам црно, сиво, крем, тегет во комбинација 3/10 Amanda Peet attends IFP's 20th Annual Gotham Independent Film Awards at Ciprian Јао остајте ме да се пресмејам 1/10 Winona Ryder attends IFP's 20th Annual Gotham Independent Film Awards at Cipriani Земјо земи голтни ме! 1/10 Kelly Brook at the Dior party at Claridges Hotel in London. Колку птици искубале за да и направат фустан на оваа? А притоа да е истиот ГРД! Мразам вакви фустани од пердуви. Бљак 1/10 Olivia Palermo attends Mango new collection at the Palacio de Cibeles Совршенство!!!! Прекрасно! Фала богу супер изглед за крај! Многу модерно, фенси, широка панталона, одлична кошула, супер ташна, каиш, накит, фризура, преубава ми е. 10/10
Natalie Portman at the New York premiere of the ballet movie "Black Swan" Не знам зошто чудна е, ама мене ми е страшно привлечна тука. Можеби до фризурата и шминката што се перфектни. Фустанпт не ми се допаѓа некако, падот е лош, а во горниот дел е во ред. 5/10 Kate Lang Johnson attends the Premiere Of "Meskada" Мене ова ми личи на очаен обид за шик изглед. Тотален помашај.Ништо со ништо не оди. Фризерот и шминкерот изгледа се на зимски распуст. 1/10 Sharon Stone arrives at the charity donation to 'Drop in the Bucket' Шерон изгледа фантастично за годините! Комбинацијата е одлична и делува одбрано и вкусно. 9/10 Blake Lively attends the 24th Annual Footwear News Achievement Awards Никогаш нема да го сакам нејзиниот стил! Со чевлите не утнала речиси никогаш, ама фустаните се Многу е чудна креацијава, фустанот е интересен ама некако несоодветен. 6/10 Sadie Frost attends Red magazine's 'Red Hot Women Awards' Прво боите ги измешала како што не треба. Џемперот е сосема непотребен, без него би поминало некако. Фризурата и шминката...кај се?!? 2/10 Amanda Peet attends IFP's 20th Annual Gotham Independent Film Awards at Ciprian Добро бе, па има ли стилист оваа? Или огледало? Ужасно е. СЕ! Комплет е ужас! А штета...убава девојка е... 1/10 Winona Ryder attends IFP's 20th Annual Gotham Independent Film Awards at Cipriani Само шминката и фризурата се за пофалба. Смешен е фустанот и шпицот чевли. Секогаш си била чудна, па искрено не сум изненадена. 2/10 Kelly Brook at the Dior party at Claridges Hotel in London. Колку и да е смешно, пердувите ептен почнаа да се популаризираат уште на почетокот на годинава. Лично, трендот не го сакам, ама за пердувест фустанот не е и толку лош. Чевлите се убави и шминката е соодветна. 4/10 Olivia Palermo attends Mango new collection at the Palacio de Cibeles Девојкава не знае да утне. Не за џабе толку е актуелна последнава година. Комбинацијава е по мој вкус, се на место, совршена фризура и шминка. Е само една мала забелешка. Требала да остане на една алка, вака двете некако ме бунат. Во секој случај, феноменално. 10/10
ствар укуса мене не ми се допаѓа како се облака оливиа палемо, како баба искрено! дефинитивно најубаво облечена 80% ким кардашиан според мене
Natalie Portman at the New York premiere of the ballet movie "Black Swan" Некако како за на гробишта ми е.. Премногу убава девојка, шминката и фризурата и се совршени, го уништила изгледот со фустанов..5/10 Kate Lang Johnson attends the Premiere Of "Meskada" Најверојатно се обидувала да добие некој vintage изглед, но според мене па и не и успеало баш.1/10 Sharon Stone arrives at the charity donation to 'Drop in the Bucket' Можно ли е да е толку младолика? Премногу ми се свиѓа како го усовршила изгледот со малите детали.9/10 Blake Lively attends the 24th Annual Footwear News Achievement Awards Една од омилените, многу ми се свиѓаат чевлите, шминката и косата. Фустанот не е лош.7/10 Sadie Frost attends Red magazine's 'Red Hot Women Awards' Многу лошо, изгледа како да требала да се спреми за 5 минути па не гледала што облекува.2/10 Amanda Peet attends IFP's 20th Annual Gotham Independent Film Awards at Ciprian Досега сум ја видела во толку убави комбинации.. Останав без коментар кога го видов фустанот. 1/10 Winona Ryder attends IFP's 20th Annual Gotham Independent Film Awards at Cipriani Аман! Единствено за пофалба се шминката и фризурата.2/10 Kelly Brook at the Dior party at Claridges Hotel in London. Колку и да станаа популарни фустаниве со пердуви, мене воопшто не ми се свиѓаат.1/10 Olivia Palermo attends Mango new collection at the Palacio de Cibeles Breath-taking. Преубава е.10/10
Ајдеее новииии Thandie Newton attends the British Fashion Awards Јаооо па нели се погледнала бе? Па и шминка ИЧ, па и фризура нема. И чевли неубави. 1/10 Naomi Campbell attends the British Fashion Awards Газелава е убавка. Ми се допаѓа искомбинираното со бунда и со голем ѓердан. Косата и е прекрасна. 9/10 Kelly Brook attends the British Fashion Awards Се труди само сексипил да извади, а фустаниве се грди. Не секој фустан со деколте и шлицеви се убави 4/10 Claudia Schiffer attends the British Fashion Awards Многу убав фустан, необичен, ама јас не би го комбинирала со црни чизми и црни темни хулахопки. Со чевли поубаво би изгледало. 8/10 Angelina Jolie attends the World premiere of "The Tourist" Интересен плетен фустан. Ми се допаѓа комбинацијава бело, нежно, слатко... 10/10 Katy Perry and actor/comedian Russell Brand arrive at the premiere of Touchstone Pictures and Miramax Films Ептен е слатка. А овој ми е страшен Иначе фустанот е симпатичен. Чипката е убава. Иако малце личи на завеса, ама ај. 8/10 Anne Hathaway and Jake Gyllenhaal attend the Sydney premiere of "Love & Other Drugs" Што убав пар би биле овие Ани е преубава, светкав фустан ама знае да го носи. Супер чевли, во Сиднеј лето е. 9/10 Али овој е топ, само чевливе негови, не можев а да не ги заприметам Georgie Henley attends the Moet British Independent Film Awards Еден од најпосакуваните фустани од колекцијата Lanvin for H&M. Мене поубава ми е црвената варијанта. Јас би го искобинирала со чевли како зелената златеста трака или чисто крем, а и би се исчешлала и фризура би направила Ги мрзи на фризер да одат бе? 5/10 Eva Mendes attends the Tribute to the French Cinema during the 10 th Marrakech Film Festiva Зрачи со сексипил, преубава е. И обичен фустан да носи пак ќе е секси Не е реално ништо посебно фустанов, ама она е супер. Иако ептен ми е несклоплив прстенов во комбинацијава. 7/10
Thandie Newton attends the British Fashion Awards Ама ич не ми е јасно што сакала да постигне со изгледов. Па баба ми поубаво се облака и тоа за по дома. Лош фустан, кој во никој случај не одговара со чевливе ко сами по себе се грди. 1/10 Naomi Campbell attends the British Fashion Awards Изгледа совршено, комплетно. 10/10 Kelly Brook attends the British Fashion Awards Корсетот и чевлите ми се допаѓаат, останатото не. Фустанов има чуден крој. Фризурата и шминката и се добри. 3/10 Claudia Schiffer attends the British Fashion Awards Фустанот е убав, но во оваа комбинација изгледа лошо. Јас би облекла бели или златни чевли со таква чанта. 5/10 Angelina Jolie attends the World premiere of "The Tourist" Изгледа убаво, но мислам дека никогаш не носи убави чевли. Се бабски ми се. 8/10 Katy Perry and actor/comedian Russell Brand arrive at the premiere of Touchstone Pictures and Miramax Films Ах, преубава ми е. Дефинитивно би се облекла вака, совршено. 10/10 Anne Hathaway and Jake Gyllenhaal attend the Sydney premiere of "Love & Other Drugs" Не требало да облече и светкави сандали. 8/10 Georgie Henley attends the Moet British Independent Film Awards Незнам дали е до мене, ама фустанов не ми се допаѓа. Плус и целата комбинација е лоша.Не и требале толку бои. 2/10 Eva Mendes attends the Tribute to the French Cinema during the 10 th Marrakech Film Festiva Ева знае многу поубаво да се облече. Овој пат не е ништо посебно. 4/10
Thandie Newton Вие рековте она што сакам да го кажам и јас 1/10 Naomi Campbell Што знам некако чуден ми е фустанов...не е како што треба...косата и е врв...фацката исто....само заради тоа 9/10 Kelly Brook Мене ми е добра, ништо не и фали...8/10 Claudia Schiffer фустанот баш и не е мој стил...класичен ми е ништо посебно...со црните хулахопки само го затворила...5/10 Angelina Jolie Белово убаво и стои...ама можела многу подобро...онака симпатична е дека е Енџи 9/10 Katy Perry Топ...Совршена е Кејти...и ја би го облекла...бојата погодена, шминка фризрура се 10/10 Anne Hathaway and Jake Gyllenhaal Врв....и вака би се облекла...слатка е ептен 10/10 Georgie Henley Или е до мене ама не ми се допаќа воопшто фустанот...мразам земјени тонови 3/10 Eva Mendes Жолта 2/10
Thandie Newton attends the British Fashion Awards Не можам апсолутно едно нешто убаво да најдам. 1/10 Naomi Campbell attends the British Fashion Awards МИ се допаѓа. Смела комбинација. Единствена замерка е алката на раката. Другото е супер. 10/10 Kelly Brook attends the British Fashion Awards Факт е дека сака да се експонира премногу. Овој фустан е катастрофален, полош и од претходниот. За шминката и фризурата не можам ништо посебно да кажам. 4/10 Claudia Schiffer attends the British Fashion Awards Се согласувам дека хулахопките и чизмите го уништуваат впечатокот. Фустанот е интересен. Шминката и фризурата не се ништо посебно. 6/10 Angelina Jolie attends the World premiere of "The Tourist" Зошто Анџелина изгледа како издрогиран скелет во лицето?? Фризурата е веќе видена. Фустанот е интересен, необичен, и таа сака да си ги истакунува нозете. Чевлите не ми се допаѓаат. 7/10 Katy Perry and actor/comedian Russell Brand arrive at the premiere of Touchstone Pictures and Miramax Films Многу убаво ми изгледа Кејти тука. Едноставно сјае. Фустанот, деталите, шминката и косата се совпаѓаат совршено. Расел како и секогаш доследен на својот стил. 10/10 Anne Hathaway and Jake Gyllenhaal attend the Sydney premiere of "Love & Other Drugs" Убаво е дотерана. Фустанот е убаво искомбиниран со чевлите, шминката , особено карминот, и лежерната фризура. За неа 10/10 Georgie Henley attends the Moet British Independent Film Awards Фустанот е убав, ама чевлите не се вклопуваат тука. Фризурата исто така ужасна. 5/10 Eva Mendes attends the Tribute to the French Cinema during the 10 th Marrakech Film Festiva ех, значи зрачи со сексапил! Фустанот како посебно парче е ништо посебно. Чевлите не и се ни гледаат, а повеќе би стоел прстен со камче како на фустанот. Меѓутоа, Ева си е феномен, зошто целокупниот изглед е за 10. 8/10
Thandie Newton attends the British Fashion Awards Не ми се допаѓа воопшто. 1/10 Naomi Campbell attends the British Fashion Awards Премногу екстравагантно и смело. Само косата ми се допаѓа. Друго ништо. 2/10 Kelly Brook attends the British Fashion Awards Мене па не ми е лоша толку овде. Фустанот е малку чуден, али нејзе убаво и стои. 7/10 Claudia Schiffer attends the British Fashion Awards Некако не ми одговара комбинацијава...Ама Клаудија убаво ми изгледа во неа. 5/10 Angelina Jolie attends the World premiere of "The Tourist" Убав фустан, само и чевлите требало да бидат малку позабележителни, премногу се обични. 7/10 Katy Perry and actor/comedian Russell Brand arrive at the premiere of Touchstone Pictures and Miramax Films Немам зборови! 10/10 Anne Hathaway and Jake Gyllenhaal attend the Sydney premiere of "Love & Other Drugs" Според мене, ужасно Фустанот е премногу светликав и материјалот е многу крут, косата премногу обична, лицето премногу бело... 1/10 Georgie Henley attends the Moet British Independent Film Awards Ужас. Никаква комбинација. Освен тоа што лошо е искомбинирано, и како пооделни елементи не ми се допаѓаат облеката и модните додатоци...Во било која коминација да го видам, фустанот секогаш ќе ми биде грд 1/10 Eva Mendes attends the Tribute to the French Cinema during the 10 th Marrakech Film Festiva Ми се допаѓа нејзиниот изглед. Ептен убаво и прилега и фустанот, и фризурата. Не ми се допаѓа само бојата на фустанот. 8/10[/quote]
Jaс не мислам така. Девојкава катастрофа комбинација има. Фустанот е супер. Еве одлична комбинација со истиот фустан друга боја. А верувам дека ако се знае и маслинестата боја супер би се искомбинирала.
Абе ѓабе е, не ми се допаѓа фустанот Не, стварно на сликите што ти ги прикажа многу подобро изгледа, и дури би и дала оценка 6 заради тоа што добро и е искомбиниран и заради тоа што многу добро и стои црвената боја Ама во глобала, не сакам такви фустани Што знам, можеби е до мене, ама ич не ми се допаѓаат фустани со тул, па и ептен широк ми е...Горе кај градите и половината да е малку потесен, односно, ширината на фустанот да почнува малку подолу, би ми се допаднал...Ама вака не
Не велам не. Вкус си е во прашање. Во ред е што не ти се допаѓа фустанот. Само сакав да кажам во една комбинација една девојка може да е оценета со кец, а друга девојка пример со ист фустан различна комбинација да е оценета со 10ка. И јас не сум љубителка многу на тул, ама за овој фустан од Ланвин за Х&М јас све би дала да го имам
Се сложувам. Затоа и реков дека на оваа втората би и дала оценка 6, (ајде нека биде 7 ), бидејќи иако не ми се допаѓа фустанот, стварно добро и е искомбиниран, а башка неа многу убаво и прилега црвено
Rihanna облеката немам коментар а и фризурата ми е убава 10/10 Natalia Avelon oблеката топ и фризурата и е баш убава 10/10 Eva Longoria облеката и е убава ама косата ич не ми се свиѓа 6/10 Shakira само фустанчето да било сино се ќе и одговараше..косата преубава единствен проблем е фустанчето 8/10 Demi Lovato топ! 10/10
Rihanna се ми се допаѓа...фустанот, сандалите, косата, ама златниот накит - никако не и оди 8/10 Natalia Avelon Не ми се допаѓаат хеланките, поубаво би било со тесни фармерки 6/10 Eva Longoria Компетно ми се свиѓа, немам никаква забелешка. И косата и е убава и накитот, шминката, а за фустанот и да не правам муабет 10/10 Shakira Шакира катастрофа Фустанот за никаде па уште жолт. Сандалите не ми се свиѓаат воопшто а не и ни одговараат 0/10 Demi Lovato ОК е комбинацијата. Фустанот би бил поубав ако е пократок 9/10