1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Red Carpet + oценување

Дискусија во 'Мода и стил' започната од rossonerka, 10 октомври 2010.

1. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Christina Aguilera attend the Germany premiere of 'Burlesque'
    Колку е лош фустанот во горниот дел. Ја прави подебела. А има топ фризураааа. Ама тој црвен кармин АМАН доста од него. Розева хаљина и црвен кармин ? :fubar: Па и веѓите и ги направиле лом. Смени си шминкер! 2/10

Jenni Farley aka JWoww at GNC to promote Ab Cuts by Revolution
    Фустанот со каишот се во ред. Ама овие дизајнирани чевли ич не идат на моделов. Црни клот чевли треба кога веќе одбрала пошарен каиш со таква тока. Или црн каиш и шарени чевли. А во секој случај не одговара прстенов! 4/10

Priscila de Gustin attends "The Tourist" premiere
    Чудно фустанче убаво е на десната страна, ама кај левата града изгледа ужасно. Плус оваа како што нема гради, а и не носи градник не и стои убаво. Чевлите и се убави, ама јас не би облекла црни хулахопки. 5/10

Tania Llasera attends "The Tourist" premiere
    Одбрала поинаков шик излед. Ми се допаѓа, убава сукња, можела блуза поинаква, ама ланче и фали дефинитивно. Убави оксофордки лаковани носи. 5/10

Angelina Jolie attends "The Tourist premiere
    Никогаш не се облекла за јас да речам WOW ама ова е солидно онака. Не знам дали е фустан или сукња и блуза. Освен минијатурни обетки нема грам накит а ни ташна. И изгледа за постара со ова. 4/10

Lara Spencer arrives at the The Gibson Amphitheatre
    Ја ставив сликава само колку за да се запрашам дали светскиве ѕвезди сеуште ги носат овие чизми кои беа во мода пред 6-7-8 години? Плус да ги носи на црвен клим! :puke:

Julie Bowen arrives at CNN's "Larry King Live" final broadcast party
    Кога го одбрала овој чуден светкав фустан како најлон зашто одбрала и светкави сиви чевли? Аууу новогодишен лампион, со чуден материјал. 2/10

Jessica Alba attends the world premiere of "Little Fockers"
    Колку е слатка само. Супер е со ваква коса. Супер е и фустанот со златни додатоци. Иако несакам вака висечки пердувести детали, ама сепак убаво го носи. 9/10

Leighton Meester arrives at the screening of Screen Gems' "Country Strong"
    Ретко ја гледам убаво облечена надвор од филмот ГГ. Фустанов е детски некако. Чевлите се инаку гумени |( Носи златни исти алки на двете раце :| 1/10

Cher attends the UK premiere of 'Burlesque'
    Како не треба да се облекува 64 годишна жена!!!!

Kate Bosworth arrives at the 2010 Hollywood Style Awards
    Вака на црвен килим за доделување награди? :?: Ауч. 2/10

Katie Cassidy arrives at the 2010 Hollywood Style Awards
    [​IMG][​IMG]
    Неомилената оговарачка. Чуден е делот кај градите, другото ми се допаѓа. Супер е ова со чипката. Само што оваа долната облека си ја оставила дома :lol: 9/10

2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.123
    Допаѓања:
    156.048
    Да не ви е мешам у штипки,ама еве ми се пружи шанса.Гледам оваа Блер од ГГ толку и се воодушевувате на облеката во филмот,просто се чудам.Мене воопшто не ми се допаѓа!0!Тапа!Лошо!Со кое модно правило нека сака да биде усогласено,не ми е убава и не ми е!Ма и стилисти и креатори,не ја бива и точка.Премногу ми е де моде,иако е моде,ама модево никако да го погодат!Некои парчиња што ги носи,ама буквално баба ми ги има,од материјал,дезен до модел.Страшно!
    Серена повеќе ми го гаѓа стилот.
    Вкусови.

На starfish му/ѝ се допаѓа ова.
  3. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Страшно ми е разружнета. Ваков мејкап фура веќе долго време, па мислам редно е да смени нешто. Фустанот е ужасен, исто како и оној зелениот. Делува ефтино, и лошо и стои. 2/10

Фустанот не е лош. Сепак, поинакви чевли и друг прстен би изгледале поубаво. Вака е многу измешано.
    3/10

Убаво фустанче, мали гради. Требала да облече градник и да се намести пред да застане да се слика. Ми се допаѓаат чевлите со хулахопките. Можела поголема алка да стави , со оглед на тоа дека нема друг накит на неа. 5/10

Мене ми е интересно кога некој не е облечен шаблонски. Комбинацијата ми е сосема во ред, само требала друг став да заземе додека се слика. Ланче или мали обетки би била супер. 7/10

:tmi: Мене ова ми е промашај! Светкав топ, со плишана сукња, ако е фустан ве молам убијте го дизајнерот!! Не се вклопува едно со друго, па уште комплет со здолништето доаѓа и шал. Зошто сака да делува како баба? 3/10

Ќе поминам преку фустанот(кој можеби и не е така лош) и јакната кожна. Ама чевливе??! :o
    Да не беа шпиц ќе беше многу поразлично, а вака е утка. 2/10

Лоша боја и материјал на фустан. Има блед тен, па ја прави некако бледа и неприметлива. Чевлите одговараат на фустанот, ама не на неа.... И фризурата е лоша. 3/10

Е могу е убавка значи! Ми се допаѓа целокупната комбинација. Одлично ги искомбинирала тие чевли со бело фустанче и малку накит. 10/10

Никогаш нема да сфатам како младава дама е модна икона? Еднаш ја немам видено во убаво икомпонирана комбинација. Фустанот како и сите други е ужасен, како мал да и е. Чевлите ми се за во спот на Кејти Пери, алките и светат како жолта бижутерија ( башка на двете раце исти ставила).
    1/10

Мислам дека секој коментар е тука излишен.
    Почнувајќи од косата што личи на голем морков, па се до чипките, хулахопките и се останато. Ужас. 0/10

На сликава Кејт пристигнува на Холивудските награди за Стил!!!! И што си мислела? Личи на домаќинка од раните 90-ти. Сукњава ја нашла во плакар, и ај ќе ја облечам ми се може?! Среќа карминче што ставила,инаку пропадна комбинацијава. 1/10

[​IMG][​IMG]
    Вака во целост изгледа супер! Иако мене фустанот не ми се допаѓа, почнувајќи од делот што се влече позади, па и чипката што покажува малку повеќе.... И малку предниот дел не ми е јасен.
    Ама скоцкана е, и деталите се убаво искомбинирани, вклучувајќи ја и фризурата и шминката. 8/10

4. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.058
    Christina Aguilera Единствено што ми се допаѓа кај неа е бојата на фустанот, фризурата би прошла некако кога би немало розеви прамени. 3/10
    Jenni Farley Ми се допаѓа фустанчето и фризурата, можела да облече чевли со платформа, но и тие не се многу лоши, едниствено прстенот (или прстените) не ништо не ми личат. 6/10
    Priscila de Gustin Не ми се допаѓа, се тоа што го облекла е убаво уште да знаеше да го носи и да го искомбинира 2/10
    Tania Llasera Интересна разиграна комбинација, ташната не ми се вклопува некако 5/10
    Angelina Jolie Наместо плиш, да било сатен многу подобро би изгледало вака утнала... 3/10
    Lara Spencer Тотална утка, за насмевката има 1/10
    Julie Bowen Фустанот не е лош, исто така и чевлите, фризурата е катастрофа... 4/10
    Jessica Alba Единствено штиклите малку ми се шпицести напред 9/10
    Leighton Meester Останав без коментар - Страшно 0/10
    Cher Исто и за оваа 0/10
    Kate Bosworth КОј и го даде овој чаршав да го облече :?: малку подобра од претходната 1/10
    Katie Cassidy Оваа најмногу ми се допадна, супер и стои чипката 10/10

5. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.421
    Допаѓања:
    91.478
    Многу лошо изгледа. Фустанот е катастрофа, а да не зборувам за шминката. 1/10

Фустанот е многу убав, но прстенот не и требал. Исто така и коланот и чевлите не и одговараат, а да не зборувам за лакот на нозете. 2/10

Фустанчето е убаво, но таа лошо застанала. На ваков фустан не ми се допаѓа темна хулахопка, а и поголема алка и треба. 4/10

Интересен стајлинг, но и треба накит и црна чанта. 7/10

Со тоа што и ја дадоа титулата за најубава жена, се опушти многу, па изгледа мисли што и да облече убаво ќе биде. Изгледа многу лошо. 1/10

Аууу лошо. Иако кога подобро ќе погледна фустанот и часовникот не се толку лоши. 2/10

Многу светликаво. Можела да облече црни чевли и црн накит за да изгледа подобро. 4/10

Вакви чевли и фустан не ми се допаѓаат, но нејзе убаво и стојат. Слатко изгледа. 8/10

Незнам дали сега се ин вакви сандали, ама мене ми се крш. Ккао и целокупниот нејзин изглед. 1/10

Што и правела на косава? Целосно лошо. 1/10

Ова не и чини ни за по дома, а не па за на награди. 1/10

[​IMG][​IMG]
    Убаво го носи. Премногу чипка на непотребни места. Кај градите е многу чудно, а и позади немало потреба да се влече. Косата и шминката и се убави. 8/10

6. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Катастрофа невидена. Розе + црвено = :puke: , фризурата и е како на собор да пошла и како да ќе носи народна носија 0/10

Целосно ми се свиѓа 10/10

Фустанчето е убаво, но таа нема гради за него. Требала да облече тенки црни хулахопки а не перлон 6/10

Ми се свиѓа комбинацијата на сукњата, блузата и чевлите но бојата на ташната и лакот на нокти и се крш. Требала да стави некој црн накит 7/10

Горниот дел е убав, и убаво ке било така да си продолжи до доле. Не ми се допаѓа воопшто 1/10

Од целата комбинација само јакната ми се свиѓа 3/10

Убава комбинација, само не ми се допаѓа должината на фустанот 6/10

Многу слатка комбинација и многу убаво изгледа 10/10

Немам коментар :puke: 0/10

Ми се свиѓа само горниот дека на фустанот, надолу е катастрофа, а бојата на косата ужас 1/10

Каква утка, вакво нешто никогаш не би облекла, што им е на овие? 0/10

[​IMG][​IMG]
    Убав фустан, само заштитникот на градите не ми се свиѓа 8/10

7. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.058
    Време е за нови, ова се 10те најдобро облечени во 2010 Дали според вас заслужуваат да бидат најдобри!? Отценете ги!
    1. Зои Салдана
    2. Гвен Стефани
    3. Леа Мишел
    4. Ријана
    5. Џесика Алба
    6. Кејт Мидлтон
    7. Џенифер Анистон
    8. Рејчел Билсон
    9. Оливија Палермо
    10. Дајан Кругер

8. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Еве јас прва ќе ги коментирам НАЈДОБРО ОБЛЕЧЕНИТЕ ЗА 2010. :)
    Прво ќе коментирам за овие аутфити, а после и општо мислење. :)

1. Зои Салдана

Овој фустан лично не го бендисувам. Интересен е, ама во горниот дел ми е премногу натрупан. Другото се е на место и одлично изгледа. 9/10
    Инаку, морав да ја прогуглам малку за да разгледам нејзини комбинации. Девојкава е класика, ништо премногу , ништо премалку. Не знам колку треба да биде на оваа листа, ама можеби е добро, зошто претставува една класична елегнација.

2. Гвен Стефани
    Добро, оваа комбинација е голем хаос на бои и текстури. Синчето е преслатко и мангупски дотерано. 7/10
    Гвен од секогаш си негувала посебен стил, и тоа е за почит. Храбра е во комбинирањето , и мислам дека заслужно е на листава.

3. Леа Мишел
    Фустанот ми е етпен грандовски. Златен, башка од чуден материјал, и премногу долг. Другите детали се во ред... ама сепак не е по мој вкус. 6/10
    Не ми е нешто многу експонирана, или пак јас не сум налетувала на многу слики од неа. Има многу чудни парчиња, што лично не ми се допаѓаат.

4. Ријана
    Комбинацијата е многу смела. Но не знам зошто не ми е пријатна за очи. И фризурата е чудна. 3/10
    Во принцип Ријана не може да си пронајде стил, па цело време експериментира. Понекогаш тоа поминува, ама некогаш е катастрофална утка. Јас не би ја вборила тука...

5. Џесика Алба
    МНогу убав фустан, необичен и одлично и стои. И чевлите се одлични, како и целкопуниот изглед. 10/10
    Заслужено е тука. Кога и да видев слика од неа оваа година, секогаш изгледаше сјајно!

6. Кејт Мидлтон
    Конзервативна комбинација. Ланчето не и требало. Шминката каде е? Со оглед на тоа што не и се гледаат чевлите немам баш претстава за целиот иглед. 5/10
    Како јавна фигура, стекна многу популарност, па логично и дека ќе ја стават на листата.
    За мене нејзиниот стил е многу нормален, дури и премногу. Ништо невидено и ново. Сосема прибрано.

7. Џенифер Анистон
    немам замерка за оваа комбинација. јас би избрала други чевли, ама и овие одлично и прилегаат. 10/10
    Џенифер , пред се, изгледа фантастично за годините. Сјае! Секогаш е скоцкана, убаво изгледа и зрачи со шарм.

8. Рејчел Билсон
    Ми се допаѓа комбинацијата. Малку поинакво палто би било поубаво. А и повеќе шминка не би било лошо. Сепак за нејзините години е прекрасна. 9/10
    Мене ми се допаѓаат комбинациите на оваа млада девојка. Многу е шик, и има посебен шмек во облекувањето, некој личен печат. Сосема заслужено место, исто како Џенифер!

9. Оливија Палермо

Оливија утанала малку со кошулава. Поедноставна , смирена бела кошула, би била многу подобар избор.Здолништето, чевлите, чантата и накитот се фантастични. 8/10
    И Оливија е заслужено тука. Девојката ме фасцинира со изборот на алишта, иако понекогаш е премногу смела. Сепак е една од подобро скоцканите ѕвезди денес, според мене.

10. Дајан Кругер

Фустанот не ми се допаѓа. Моделот не е лош, ама бојата ми пара очи. И со накитот можела да се потруди. 7/10
    Општо за нејзиниот стил немам посебно мислење. Мислам дека направила повеќе утки одколку погодоци, така да...

9. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    198
    1. Зои Салдана
    прекрасно, многу убав фустан, сакам ваков, се е комплетно. 10

2. Гвен Стефани
    интересна е, на прв поглед штрчи, ама после некако станува допадливо, единствено не ми се допаѓа белата маичка, можела во некоја друга боја, пример маслинеста. 6

3. Леа Мишел
    јоооо, не и не, фустанот е убав горе ама многу е долг а и бојата е ужасна. 2

4. Ријана
    хахахаха, па смешна ми е во рамениците како од Star Wars филм да излегла, а и фустанот/панталона во глобала е смешен. За фризурата немам коментар. 3 само заради бојата, многу ја сакам таа боја :) Како можеле да ја стават во листава со најубаво облечени, па она воопшто нема стил и само во грди комбинации ја гледам.

5. Џесика Алба
    многу е убава, и шминка и фризура и фустан и чевли. Се е совршено. Само да не се влечеше фустанот позади и ќе имаше 10, вака 9 и давам.

6. Кејт Мидлтон
    сакото и е многу убаво, сакам и ја такво :) Обетките се прекрасни, косата исто, ама шминка нема... Некако ми е обична. 5

7. Џенифер Анистон
    лично многу го сакам стилот на Џениферка, ама овде не ми се допаѓа баш. Чевлите се многу убави ама фустанот како да и е мал, а и горниот дел не ми се допаѓа. Дали тоа нешто на средината и е распукано на фустанот? 5

8. Рејчел Билсон
    леле преубава е. Чевлите не ми се допаѓаат, ама сето останато е фантастично. 8

9. Оливија Палермо
    значи ова е стварно само за 10ки. Најнајнајсовршен стајлинг до сега што видов. Се е одлично вклопено, а за сукната би убила :) 10

10. Дајан Кругер
    многу мразам долги фустани, а вакви модели ми се на врвот на најгрди фустани. И бојата и моделот катастрофа. Шминката лоша (има ли воопшто), единствено фризурата е убава и ја вади некако комбинацијава. 2

10. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Спремни за оценување? :P

Whitney Port at The Cosmopolitan Grand Opening and New Year's Eve Celebration
    Која испомешаност само. Златен накит, сива ташна, бели чевли и светкав плав ли каков и да е фустан којшто чудно и стои. Не ми се допаѓа ништо. 1/10

Ashley Tisdale arrives at the 2011 People's Choice Awards
    Како Фб слика е ова со напрчени усни на црвен килим :lol: Многу темен тен а фустанот не и стои на тено. 3/10

Selena Gomez arrives at the 2011 People's Choice Awards
    Колку е слатка. Мнооооооогу убавко фустанче, убави чевли е само не знам црна ташна зашто земала |( 9/10

Pauley Perrette arrives at the 2011 People's Choice Awards
    Со фустанов ни прашина дома не би бришела од што е грд!!! :fubar: 0/10

Kim Kardashian arrives at the 2011 People's Choice Awards
    Малце ми е чуден фустанов, ама убави чевли, убав накит, она ми е убава, така да добро е што ослабнала. 8/10

Katy Perry at Favorite Female Artist awards
    Неонскиов фустан е .... мрак :rofl: Нејзин стил е, ама смешна е!!!!

Katherine Jenkins at the premiere of Cirque du Soliel's newest production
    Малце ко голем да и е фустанов на Ланвин. 5/10

Jessica Lowndes arrives to Covergirl Cosmetic's 50th Anniversary Party
    Јес да е модерен кожен фустан ама ми изгледа како да неможе да диши во него. А и златен накит, црни чевли, сребренкасти севткави чевли.... измешала се 3/10

Jennifer Connelly attends the world premiere of "The Dilemma"
    Koга ќе се земе во предвид дека е бремена со 3то дете а сепак изгледа толку младо и свежо и има избрано фустан баш прхладен за бременост супер е.

Winona Ryder attendаs the world premiere of "The Dilemma"
    Баба |( 2/10

Actress Kate Walsh arrives at the 2011 People's Choice Awards
    Како на полуматурантка и е фустанов :lol: А и погледнете ја десната чевла, пола нога излезена. Ова не е стил за жена која има 47 години. 4/10

Leighton Meester backstage at the 2011 People's Choice Awards
    Памучен фустан за на плажа. Чевли лаковани свечени кои не стојат на памучен фустан. и шлаг на тортата дреч портокалови менѓуши |( Мамамија. 3/10

Lauren Conrad arrives to Covergirl Cosmetic's 50th Anniversary Party
    Слаткичка е. Фустанов супер и стои и чевлите се топ. 9/10

Actress Drew Barrymore arrives to Covergirl Cosmetic's 50th Anniversary Party
    фрик оф д вик! Катастрофа. Земи ја таа вреќа и џитни ја во канта! 0/10

11. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.058
    Whitney Port Како да излегла од Војна на ѕвездите... Ама црвено - портоколавиот лак на нозете, па до некаде и црниот на рацете бодат во очи. И нема од каде чпвек ни 1 да и даде. 0/10
    Ashley Tisdale Не и лошо стои фустанот иако е грд + темниот тен добро и прилега. 4/10
    Selena Gomez Слатко фустанче, и таа изгледа така во него. Но чевлите и ташничката можела да ги усклади 8/10
    Pauley Perrette Фустанот подобро би изгледал кога би бил друга боја, без натпис и малку подолг наназад... вака е смешен. 1/10
    Kim Kardashian Интересно фустанче, добро и стои, впрочем најубаво до сега од тие горенаведените и тие подолу што ги гледам :lol: 10/10
    Katy Perry Од лош кадар е сликана инаку не и беше толку лош фустанот, мене ми е слатка... 6/10
    Katherine Jenkins Жолто - црна комбинација боде во очи, но ми се допаѓа како изгледа. 7/10
    Jessica Lowndes Катастрофа 0/10
    Jennifer Connelly Иако е бремена можела друг фустан да избере, овој :x 1 за бебето ;) 1/10
    Winona Ryder Плиш, асоцира на баби. 2/10
    Kate Walsh Не е толку лоша, можела друг вид на чевли да облече 6/10
    Leighton Meester Кај ке одиш ти? Фустанчето е убаво ама не за таа прилика. 1/10
    Lauren Conrad Само други чевлички. Сепак 9/10
    Drew Barrymore :puke: :puke: :puke: -2/10

12. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Eдноставно 68th Annual Golden Globe Awards оn January 16, 2011 in Beverly Hills, California.

Ќе има за коментирање и тоа многу ама ова е со Оскар заедно најгламурозно шоу.
    Најпрво за да не измешам ќе ги поставам сликите, а вечер и јас ќе ги искоментирам, за дел од сликите има и од кој бренд/дизајнер е фустанот ;)
    Цел ден на работа преспивав зашто синојка до 2 саат ги гледав во живо и да ви кажам многу е поинаку кога се гледаат на 1 слика и кога се гледа директно црвениот килим, посебно делот каде застануваа и со камера во 360 степени ги снимаа од горе до доле. 8) Сликиве ми се понеубави, од блицот сите се со светки, некои се бледи и ептен слаби, а сепак во глобала беа синојка преубави, многу гламур :$
    Ама и многу утки, многу ботокс, многу коски и анорексија ...

Jane Fonda Brand: Georges Hobeika
    [​IMG][​IMG]

Julia Stiles
    [​IMG] [​IMG]

Tilda Swinton Brand: Jil Sander
    [​IMG][​IMG]

Amy Adams
    [​IMG][​IMG]

Christina Hendricks
    [​IMG][​IMG]

Megan Fox Brand: Armani Prive
    [​IMG][​IMG]

Anne Hathaway Brand: Armani Prive
    [​IMG][​IMG]

Michelle Williams Brand: Valentino

Heidi Klum Brand: Marc Jacobs
    [​IMG][​IMG]

Jane Krakowski Brand: Badgley Mischka
    [​IMG][​IMG]

Jennifer Lopez
    [​IMG][​IMG]

Leighton Meester Brand: Burberry Prorsum
    [​IMG] [​IMG]

Halle Berry

Sandra Bullock Brand: Jenny Packham
    [​IMG][​IMG]

Mila Kunis Brand:Vera Wang

Christina Aguilera

Natalie Portman (за тие што не знаат 4ти месец бремена е ;) )
    [​IMG][​IMG]

January Jones Brand: Versace

Sofia Vergara Brand: Vera Wang
    [​IMG][​IMG]

Scarlett Johansson Brand: Elie Saab
    [​IMG][​IMG]

Nicole Kidman Brand: Prada
    [​IMG][​IMG]

Catherine Zeta-Jones Brand: Monique Lhuillier
    [​IMG][​IMG]

Julianne Moore
    [​IMG][​IMG]

Eva Longoria Brand: Zac Posen
    [​IMG][​IMG]

Helena Bonham Carter Brand: Vivienne Westwood

Lea Michele Brand: Oscar De La Renta

Hailee Steinfeld

Kaley Cuoco

Olivia Wilde
    [​IMG][​IMG]

Angelina Jolie
    [​IMG][​IMG]

Уф се извинувам знам многу фотографии, ама да знаете само колку не ставив, овие ѕвезди погоре не можев а да не ги ставам да ги искоментираме. Повелете :$

13. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Jane Fonda - Интересен фустан, додатоците одговараат, линијата и лицето беспрекорни за годините 10
    Julia Stiles - Доле да не е како балон супер би бил фустанот, вака не ми се доапаѓа, фризурата е добра одговара на стајлингот, шминката тапа 4
    Tilda Swinton - На ова не трошам зборови 0
    Amy Adams - Многу ми се допаѓа и бојата и моделот, а и супер и одговара со тенот и бојата на коса, шминката е супер, минимален накит така треба со ваков фустан 10
    Christina Hendricks - Многу ми е антипатична, ни фустанот ни ништо не ми се допаѓа, мора ли секогаш да е во црвено? 1
    Megan Fox - DIVA! Цела е прекрасна, фустан, чевли, фризура, шминка, ацесорис :inlove: 10
    Anne Hathaway Не ја сакам глумицава, фустанот сам по себе е дупер само да не блеска толку или барем црн да е, поради тоа 8
    Michelle Williams - Ми личи на домаќински фустан за низ кујна, каде со тие цветови :Down: 0
    Heidi Klum - Интересен фустан, само да не и се толку алки на рацете, исто и шминката и фризурата не ми се допаѓаат, многу некако даун изгледа 5
    Jane Krakowski - Премногу обично но сепак е ок ;) 6
    Jennifer Lopez - Браво Џени, само не ти ја сакам белата сенка за очи и мажот за другото немам коментар, блекса! 10
    Leighton Meester - Многу е затворено и делува старински, шминка и фрузура супер! 4
    Halle Berry - Не ми се допаѓа горниот дел од фустанот многу ми е како долна облека, надоле е ок, и што име што ги трупаат двете раце со алки? :^) 5
    Sandra Bullock - Шишките не и требаат, многу ја затвараат :!: фустанот е убав но многу бледо делува го вадат додатоците 7
    Mila Kunis - Прекрасна во секој поглед :inlove: 10
    Christina Aguilera - Ме потсеќа на опаковката од парфемот! 2
    Natalie Portman - :Down: Утка! Ова розевово со црвен детал, па и огрлицата...
    0
    January Jones - Горниот дел не ми се допаѓа ич, мн е ку*вински, надоле интересно изгледа со ресите, ама црвен долг фустан ич несакам, ефтино ми изгледа некако баш во оваа нијанса. Шминаката и фризурата супер! 4
    Sofia Vergara - Не, не, не... личи на мушама па и дупчињата од позади... Вера бре...? 1 зашто е убава
    Scarlett Johansson - Прекраснотии, ама што им е на сите со бојава, убава е, ама изгледа многу бледо и тужно 10
    Nicole Kidman - Во нејзин стил, многу ми е убава, нежна и мила... што е со деталот на рамото? 6
    Catherine Zeta-Jones - Безвременска лепота, секогаш се истакнува и вришти од сексипил на црвениот тепих, што и да облече пак е неодолива, фустанот и бојата баш погодени, и накитот секако, мој фаворит! 10+
    Julianne Moore - Добро бојава толку ми е грда на црвен тепих абе :puke: посебно за долг фустан, не ми се доапаѓа ич, ко да нема никаков крој! 0
    Eva Longoria - Супер свечено, јасно е се кај Ева 10
    Helena Bonham Carter - Фрик оф д вик :Down: што ли сакала да постигне со различниве чевли? 0
    Lea Michele - Кич или така ми се чини? А прстенот тиркиз за што, за среќа да и носи? 0
    Hailee Steinfeld - За девојче супер фустанче 6
    Kaley Cuoco - Еве ја пак коралната боја? Добро колку беа облечени во оваа боја? Типичен оскар фустан, фризурчето малку ко разлетано да и е, ми се допаѓа огрлицата 6
    Olivia Wilde - Шерил Хил дрес? |( Оливија е преубава, можеше само горниот дел да е со циркони а не цел фустан, и да не беше волку балски, а и чевлите се премногу, треба едноставни црни ама ај 6
    Angelina Jolie - Мн почна прибрано да се облекува, однапред баш и не ми се свиѓа фустанов, ама бојата е супер, убав е од позади и супер и стои 9

14. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Jane Fonda - Убав фустан, накитот супер одговара со фустанот, само не ми се допаѓаат тие како потпунки кај рамената. 9.5
    Julia Stiles - Фустанот и фризурата ми се допаѓаат, а шминката не. 8
    Tilda Swinton - ГРДО! :puke: немам коментар! :puke: -10000000
    Amy Adams - Ми се допаѓа и фустанот, фризурата, бојата на косата, шмикната, само мислам дека требало да стави барем црна алка, чантата да не биде сама :D 10
    Christina Hendricks - Не ми се свиѓа само фустанот. Накитот, фризурата и шминката се убави. 4
    Megan Fox - Како и секогаш - преубава! И фризура, накит и фустан 10! Само не ми се допаѓа тоа што штиклите се со шпиц напред. Како и да е заслужува 10!
    Anne Hathaway - Убав е фустанот, убаво и ја истакнува линијата. Само тие балончињата на рамењата не требале. Фризурата многу обична а шминката океј. 8.5
    Michelle Williams - Згрбавена, и го истакнува некако стомакот, ја прави подебела, шарата ми е како чаршав за маса, а фризурата 0. Се’ на се’ 0.
    Heidi Klum - Фризурата не е нешто особено, а шминката е убава. Фустанчето премногу ми се допаѓа - пролетно и весело и многу ми се допаѓаат алките. (само да, неморала толку многу да стави) 9.9
    Jane Krakowski - Убав фустан, ми се допаѓа бојата, а и убаво се усогласува со алките, само незнам што и требале зелените обетки. 8
    Jennifer Lopez - Преубава. Никакви замерки! 10
    Leighton Meester - Убав фустан, само пак ќе кажам, не ги сакам балончињата на рамењата. Шминка, фризура и накит супер. 9.5
    Halle Berry - Воопшто не ми се допаѓа фустанот, само горниот дел онака... Подобро би било доколку ставела една алка и ланче отколку да се трупа со многу алки. Фризурата ич не ми се допаѓа. 2 преку сила.
    Sandra Bullock - Фустанот, накитот и шминката 10! Само шишките ја затвараат.
    Mila Kunis - Убав фустан само боичката не ми се допаѓа, другото се е во ред и шминка, физура и алката. 9
    Christina Aguilera - Убав фустан ама не и стои, ептен е здебелена, дури и во лицето се гледа. 5
    Natalie Portman - Розево со црвено ич не одговара :puke: . Па и онаа ружана.. 0
    January Jones - 10!
    Sofia Vergara - 10!
    Scarlett Johansson - 10!
    Nicole Kidman - Убав фустан, само фризурата многу залижана. 9.2
    Catherine Zeta-Jones - Преубава! 10!
    Julianne Moore - Ништо не ми се допаѓа! 0
    Eva Longoriа - Се разбира 10че!
    Helena Bonham Carter - различни чевли?! :o ГРДО! -100000
    Lea Michele - 10.
    Hailee Steinfeld - 7
    Kaley Cuoco - Многу убав фустан! 10
    Olivia Wilde - Само чевлите не и требале, друго се е супер. 8
    Angelina Jolie - Убаво, 9.

15. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.058
    Jane Fonda Не ми се допаѓа делот кај рамењата, и ми се чини дека го гази фустанот. 6/10
    Julia Stiles Долниот дел од фустанот можел да е потесен. 7/10
    Tilda Swinton Вреќа 0/10 :puke:
    Amy Adams Не ми се допаѓа ташничката но одговара на фустанот. 10/10
    Christina Hendricks Машната на фустанот не одговара а и целиот фустан не ми се допаѓа. 3/10
    Megan Fox Би било подобро без прерамка 10/10
    Anne Hathaway Фустанот премногу блеска, но таа плени со нејзината насмевка. 10/10
    Michelle Williams Катастрофа 0/10
    Heidi Klum Млада е и и стои инаку :x 2/10
    Jane Krakowski Не ми е баш нај нај но бидејки е трудна ке и простиме. 7/10
    Jennifer Lopez Прекрасно 10/10

Многу се а немам време (излегувам), останатиот дел ке ги искометирам кога ке се вратам...

16. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    [​IMG][​IMG]

*Хм, црн фустан , што ја следи линијата на телото и за да разбие монотонија во горниот дел надополнет со златни шљокици :| ... Можеби би ми се допаднало како би и стоело на некоја помлада личност, на женава не ми се допаѓа баш како и стојат тие шљокици.. Не е толку лошо, но сепак не ми праи мерак толку. 6/10

Julia Stiles
    [​IMG] [​IMG]

*Долниот дел не ми се допаѓа ич и + мислам дека на оваа девојка не и стои толку црнила . 4/10

[​IMG][​IMG]

*И што е сеа ова?! Бела најобична кошула со намотан жолт материјал доле и плус розева чевла. Ништо не ми се допаѓа! Па и без грам шминка??! Не ги разбирам во фазонот што го тераат, демек некоја висока мода е во прашање?!?! :?: 1/10

Amy Adams
    [​IMG][​IMG]

*Горниот дел ми е интересен, доле и не морало тоа да се влече. Сепак во глобала не е толку лоша. Можело да има некоја дискретна алка, бидејќи ни обетките не и се баш впечатливи... 7/10

Christina Hendricks
    [​IMG][​IMG]

*Чуден ми е делот кај градите, и тој карнер (ваљда ружа) многу е голем и многу ја прикрива во тој дел.. Лошо затворен е тој дел некако... Накитот и чантата ми се допаѓаат и шминката исто така. 7/10

[​IMG][​IMG]

* :o Дали девојкава боледува од анорексија?!?! Премногу е слаба, дури делува дека главата и е поголема од телото! А и фустанот не ми е ништо посебно, тие испреплетени траки горе некако без ред ми се... фризурата ми се свиѓа само! 6/10

[​IMG][​IMG]

*Е многу ми е слатка! Ако светка цела, преубав ми е фустанот и знае како да го носи! А и задниот дел :inlove: 10/10

*ххаха завеса со бели ради! :D Шала на страна - не ми се допаѓа, посебно прерамките ич! Шминката и фризурата ми се во ред! 3/10

[​IMG][​IMG]

*Фустанов малце чуден е, ама интересен ми е и ми се свиѓа! И оваа Хајди умее да го носи! Едино сандалата не ми се совпаѓа тука, другото - шминка и фризура е во ред! 9/10

[​IMG][​IMG]

*Пак чуден крој... Оф! И делот кај градите е чуден... нешто фали.. Фризурата и шминката се во ред! Накиот - само алките ми се допаѓаат, обетките не баш! 6/10

Jennifer Lopez
    [​IMG][​IMG]

*Убава е! Блеска! Иако тоа одозгора не ми прави баш мерак, ама ќе помине! Накитот, фризурата и шминката 10-ка! Се на се 9/10

[​IMG] [​IMG]

*Баш ми се свиѓа фустанов! Едино чевлите не ми се баш нај нај! Ама целосно слатка е! И плус накитот и шминката ми се убави.9/10

Halle Berry

*Ич не ми се допаѓа, горниов дел како долна облека ми е. И сандалите не ми се допаѓаат. Можела Хали Бери многу поубаво! 2/10

Sandra Bullock Brand: Jenny Packham
    [​IMG][​IMG]

*Еден од поубавите е фустанов, и накитот се совпаѓа и се тоа ми се допаѓа, но оваа фризура со шишки ептен и го затворила лицето! Тоа е едина утка кај оваа комбинација... 9/10

Mila Kunis Brand:Vera Wang

* Мила е прекрасна, И фустанот е прекрасен! Немам никакви замерки... Чиста 10-ка!

Christina Aguilera

*Уоу од каде тие облини?! Многу се заоблила некако оваа Кристинка :D Фустанот ми се допаѓа, нејзината шминка и фризура не! И аман више со тој црвен кармин! 8/10 (оценкава е висока само ради фустанот!)

Natalie Portman (за тие што не знаат 4ти месец бремена е ;) )
    [​IMG][​IMG]

*Е тука незнам што да коментирам.. Ова на некој начин ми се допаѓа, на некој не... Интересна идеа во секој случај... Ипак глобално гледано нежно ми делува целиот фустан... 7/10

January Jones Brand: Versace

* Премногу исечоци има на фустанов, мислам дека тие исечоци му ја одземаат елегантноста на фустанот. Фризурата и шминката се во ред... 7/10

Sofia Vergara Brand: Vera Wang
    [​IMG][​IMG]

*Од напред гламурозно делува иако за мој вкус фустанот премногу свети, сепак ми се допаѓа и немам замерки. Од позади лошо! Упропастен е со тие ленти и нитни во вид на корсет! Накитот, шниката и фризурата исто така ми се допаѓаат! 9/10

Scarlett Johansson Brand: Elie Saab
    [​IMG][​IMG]

*Мојот фаворит! Прекрасна е! Фустанот убавини! Немам што да додадам! Голема 10 - ка!

Nicole Kidman Brand: Prada
    [​IMG][​IMG]

*Ееее тој ботокс!! Фустанот ништо посебно, дури и неубав! И многу ме интересира која е целта на црната тока и синиот детаљ! - Грдо! 5/10

Catherine Zeta-Jones Brand: Monique Lhuillier
    [​IMG][​IMG]

*Како во мов обвиткана :D ! Убав ми е моделот на фустанот, кога текстурата би била друга би бил уште поубав! Шминката и накитот се во ред! 8/10

Julianne Moore
    [​IMG][​IMG]

*Па не се гледа баш, не е сликана од најдобар агол, ама што знам ипак мислам дека тој пумпарест ракав е вишок, како и да е ништо посебно. Ми се допаѓа горниот дел и делот со огрлицата (неможам да кажам ланче) како е вметнат! 6/10

Eva Longoria Brand: Zac Posen
    [​IMG][​IMG]

*Уште еднаш прекрасно! Малце ко сирена е во долниот дел, ама ако преубава е! Црно, едноставно и преубаво! Можеби и треба некоја алка плус, обетките се доста незабележливи! И мислам дека поинтензивна боја на кармин поубаво ми изгледало да не биде толку монотона. Сепак 10/10

Helena Bonham Carter Brand: Vivienne Westwood

*уат д фак?! Ах, што ли си мислела Вивиен кога го креирала фустанот! Требала и ноктите на едната рака да си ги налакира зелени на другата црвени, во склоп на чевлите! О боже! 1/10

Lea Michele Brand: Oscar De La Renta

*Убава е! Иако премногу материјал има во долниот дел, сепак убава ми е и фустанот ми е убав. Ја вклучувам во една од поубавите вечерта! И накитот и фризурата ми се допаѓаат! 10/10

Hailee Steinfeld

*Преедноставен е фустанот! Фали аксесорис во целата комбинација. Иначе вака не е лош фустанот. 8/10

Kaley Cuoco

*Интересни ми се овие како карнери и баш ми се допаѓа фустанот а и како го носи. Накитот и фризурата исто се во ред. 9/10

Olivia Wilde
    [​IMG][​IMG]

*Лелее како од бајка да е излезена! :inlove: Многу е слатка! И фустанот мене ми е преубав, меѓутоа тие чевли никако ! 10 - ка (и покрај грдите чевли!)

Angelina Jolie
    [​IMG][​IMG]

*Убаво, иако некако многу слабо и нездраво ми делува! Фризурата можела да биде каде каде подобра! 9/10

Ауф прстиве си ги оставив на постов :D

17. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.058
    И да продолжам...
    Leighton Meester Чевлите и ташната не за со тој фустан а и фустанот некако не ми е... 7/10
    Halle Berry Утнала овој пат... И алки и на двете раце и тоа исти, многу грдо изгледа 2/10
    Sandra Bullock Добро склопено... 8/10
    Mila Kunis Не ми се допаѓа матријалот на фустанот, ни зелената боја (ајде бојата ќе пројде некако) 9/10
    Christina Aguilera Аман веќе, кога ке го промени шминкерот!? Фустанот е добар но неа не и стои баш најдобро 7/10
    Natalie Portman Не ми се допаѓа фустанот, но добро е склопен + бременоста 7/10
    January Jones Фустанот ми е никаков, накит скоро и нема... Сепак... на втор поглед не изгледа толку лошо4/10
    Sofia Vergara Единствено делот кај градите не ми се допаѓа. А обетките на што и одговараат? 8/10
    Scarlett Johansson Нежно... Фризурата и шминката ми се некако утнати 9/10
    Nicole Kidman Можела да стави уште детали6/10
    Catherine Zeta-Jones Не ми се допаѓа зеланата боја но убаво и стои...10/10
    Julianne Moore Што облекла оваа, па и шминка и фризура... 1/10
    Eva Longoria Прекрасна! 10
    Helena Bonham Carter О мај гад... :puke: -10/10
    Lea Michele Слатко... 10/10
    Hailee Steinfeld Обично, и кај ја најде оваа ташничка...7/10
    Kaley Cuoco Не ми се допаѓа фустанот.5/10
    Olivia Wilde Да не ги видев чевлите ке имаше 10, вака 9/10
    Angelina Jolie Аман од таа зелена боја... Но сепак... 10/10

18. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.090
    [​IMG][​IMG]
    Аман веќе со чудните дезени , кренатите јаки , како побегнати од филмот Ѕвездена Порта , Војна на ѕвездите , сеедно , не сум фанатик на таквите филмови |( Косата изгледа како ефтина перика на пациент кој макотрпно ја победил борбата со ракот.Како пресно да доживеала електрошок.Не!Сандалите никако .Јок ! 3/10 Од мене скромна тројка.Толку.
    Julia Stiles
    [​IMG] [​IMG]
    Никогаш не сум ги сакала ваквите фустани.Сепак делува средено ;) 6/10
    [​IMG][​IMG]
    Доџе ми да вриснем!Да беше слепа немаше да ја зафркавам ама вака ќе си земам за слобода .Дома огледало имаш, немаш.Приказна за себе си се фризот и мејкапот.Успеа да го долови моментот- нарокоман на рехабилитација.Каква поза , ме запрепасти.Белата кошула неколку броја поголема , жолтата сукња ,розовите штикли. -12/10 :clap:
    Amy Adams
    [​IMG][​IMG]
    Досадно, елегантно..7/10
    Christina Hendricks
    [​IMG][​IMG]
    Многу црвено.Боди очи :tmi: 4/10
    [​IMG][​IMG]
    Очекував повеќе.Класика , ефтина класика 5/10
    [​IMG][​IMG]
    Огромна грда , рѓосана диско топка 3/10
    Изглед , само што пристигнав со автобус од локалното село! 2/10
    [​IMG][​IMG]
    Би одбрала поинакви чевли 7/10
    [​IMG][​IMG]
    Кога жените се бремени губат чувство за стил.Оваа комбинација е за пофалба 8/10
    Jennifer Lopez
    [​IMG][​IMG]
    Во целост ми се допадна.Уште фризурата да ја средеше имаше да ти залепам една десетка 9/10
    [​IMG] [​IMG]
    Недостига шамија и нараквици 3/10
    Halle Berry
    Ефтин корсети и драпера 4/10

19. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Изгледа само јас ја приметив анорексичноста на Меган Фокс. |(

Џабе убав фустан, јас нула оценка би и дала. Се направила скелет на батерии!

20. stewart

stewart Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2010
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    30
    И јас ги гледав и тотално се согласувам. Сликите се многу поразлични од она вчера. Но како и да е, еве што мислам:

Jane Fonda - нема многу да коментирам, едноставно ми се допаѓа фустанот 10/10

Julia Stiles - премногу бледа е во лицето, што не ми се допаѓа...а и фустанот не е нешто посебо 5/10

Tilda Swinton - едноставно, разочарана сум 0/10

Amy Adams - бојата на фустанот е прекрасна, исто како и фризурата 10/10

Christina Hendricks - тој цвет на Romona Keveza фустан...е некако...не ми се допаѓа 4/10

Megan Fox - не очекував ништо помалку од некој како Меган. Но зошто е толку слаба?! 10/10

Anne Hathaway - премногу блеска поради блицот на фотоапаратите. Ми се допаѓа фустанот како и минималниот мејкап. 10/10

Michelle Williams - дефинитивно не! 0/10

Heidi Klum - весели бои на фустанот, но не ми се допаѓа моделот. Истокако и лошиот кармин. 3/10

Jane Krakowski - симпатично. 9/10

Jennifer Lopez - премногу бела сенка, а и тој велот...или како и да се вика не ми се допаѓа. 7/10

Leighton Meester - понекогаш знае да ме разочара, но вчера беше прекрасна. 10/10

Halle Berry - Nina Ricci фустан. Не ми се допаѓа. 1/10

Sandra Bullock - 8/10

Mila Kunis - :inlove: 10/10

Christina Aguilera - што е со шминката?! 2/10

Natalie Portman - 9/10

January Jones - единствено бојата на фустанот е...симпатична.. 2/10

Sofia Vergara - што е со дупчињата? премногу розево за мој вкус. 2/10

Scarlett Johansson - Elie Saab, никогаш нема да ме разочара 10/10

Nicole Kidman - 9/10

Catherine Zeta-Jones - 10/10

Julianne Moore - пак тоа розево! 2/10

Eva Longoria - една од моите омилени вчера 10/10

Helena Bonham Carter - за разлика од повеќето на кои не им се допаѓа, јас ја обожавам. Па сепак тоа е Хелена во Vivienne Westwood. :inlove: 9/10

Lea Michele - 9/10

Hailee Steinfeld - 8/10

Kaley Cuoco - можеше подобро...7/10

Olivia Wilde - дали ја сум единствената која мисли дека Оливиа блескаше? :inlove: 10/10

Angelina Jolie - 8/10

уфф...се уморив :))