Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Relax & Tone

Дискусија во 'Фитнес' започната од Milickaa, 7 јануари 2010.

1. Lining

Lining Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    185
    Богами ако ти делувало права среќничка си мене ништо не ми делува ни креми ни ништо све сум пробала. Делува само антицелулитна масажа исклучиво со раце а не со некои апарати како овој. :(

2. enaveko

enaveko Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    12
    Море све праев ко што треба. Секое сабајле и секоја вечер по еден саат се вртев по незете и џабе.[/quot
    хмммм, кај мене се појавија некои резултати,ама мора да продолзам со исто темпо...нормално е дека многу време ни се таложиле овие масни наслаги, и сега сакаме за месец-два да ги снема....ај да бидеме упорни повеке време...и се ке се среди:)

3. NaNaJa

NaNaJa Активен член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Го имам Relax&Tone .... Од искуств ви кажувам дека понага само при масажа,но никако не помага при намалување на телесна тежина,наслаги,ниту пак за целулит.

4. Minareli

Minareli Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    19
    во кутијата имаш како упатство за употреба нешто такво. и на него пишува дека ако ти се појави црвенило да не го користиш

5. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Го имам ама не го користам, немам потреба, поише сестра ми се средува со него, има резултати, целулитот на нозете веќе и го нема иако не го користи долго време , неколку месеци :)

6. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    одлично масита а тоа дали е ефикасен за слабеење незнам...

7. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Се согласувам и јас дека за масирање е супер ама за друго тешко..а го имам тој Relax&SpinTone oд 350 денари и е перфектен ништо не му фали, дрма јако, ме служи секој ден со месеци.

8. enaveko

enaveko Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    12
    Девојки летото помина, шо ќе праиме? Ќе продолжиме со масажа? :)

9. AhThatFemaleProblems

AhThatFemaleProblems Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    428
    Допаѓања:
    200
    Ја следев темава од поодамна, ама дури сега пишувам :) јас го користев кога го купив (го имам тој „фалшот“ што е од 400 денари од бит пазар, демек копија на тој од топ шоп, ма да јас не верувам во оригинали и копии кога се работи за вакви работи :) битен ми е џебот.
    Немав време да го користам кога го купив, за брзо го баталив на подолго време и еве од денес пак си почнав. Сега ќе водам друга тактика, за да видам дали навистина макар и малку ми делува. Почнав со масирање само на едната нога, планирам така да продолжам една недела, па да си знам дали вреди да се користи воопшто :) Ќе ве известам по една недела што бива :) Од утре си викав и сатва да си купам, колку толку ќе појави нешто можда плус.. ма да лани се масирав (рачно) само со бекутан масло и исти резултати ми даде како кога се масирав со гарние гел, али ајде, да го убрзам демек процесов, си се подлажувам :)

10. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.657
    Допаѓања:
    8.574
    Девојки каде точно на бит пазар да го барам? по тезги или во некоја продавица?

11. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    1.227
    Ако го барате за слабеење не помага. Или барем кај мене( и кај 10 други кои го имаат) немаше резултати :D

12. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.657
    Допаѓања:
    8.574
    Општи прашања

Девојки ај ако има некоја од вас што знае нека ме упати.
    Каде да барам на Бит пазар Relax & Tone?

13. enaveko

enaveko Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    12
    јас пред една година го нарачав на овој бр. 077 608 447-Марјан....бројот го најдов на форумот, и ако не се лажам околу 750 ден. беше ( до Битпазар не ми се одеше),bdw човекот ми го донесе до дома,и немам никакви замерки за масажерот, одлично работи....позз

14. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Таа зграда е спроти бит пазар.

15. ninaok

ninaok Активен член

Се зачлени на:
    12 јули 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Jas vcera se masirav. ama rakata so koja se masirav (so koja sto go drzev aparatot), denes mnogu me boli, vas ne?
    [mod-kirilica:2mde50x9][/mod-kirilica:2mde50x9]

16. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Нема резултат ... фрлени пари :|

17. le.soleil

le.soleil Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.558
    Допаѓања:
    5.513
    Конкретно овој го немам користено ама имам масажер со долга рачка и пластични додатоци и на вибрации. Недела дена ги масирам нозете во комбинација со сатва, не приметувам некој кој знае каков ефект на целулитот освен што кожата ми е помазна и позатегната можеби и ќе има во иднина, не се откажувам. Ама случајно открив дека после инетизвно вежбање од кое обично добивам ужасно воспаление на мускули со масажата го спречувам. Просто не ми се веруваше дека ми ја тргна болката од мускулите како со магија и после тоа како нова сум. И да не делува против целулит не ми е гајле штом ми помага со болката доволно ми е.

18. Milky.Way

Milky.Way Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2013
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    72
    Девојки да не знае некоја од каде да го купам масажеров? Во топ шоп го неаат веќе, а на стара некако шубе ми е :$

19. DragonFly15

DragonFly15 Активен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Има во Body Shop, продавницата се наога во сц Борис Трајковски. Околу 700-800 ден е. :)

20. DragonFly15

DragonFly15 Активен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0

Има во Body Shop, продавницата се наога во сц Борис Трајковски. Околу 700-800 ден е. :)