да првите неколку дена боли, ама не знам зашо тебе не те боли , ја само ке си го стаам на нога тоа си тресе не праам некои движења.... само го држам масажерот
Девојки, ви ги читам мислењата, и готово...дојдово до заклучок дека ќе го порачам. Само некако никаде не прочитав дали воопшто може да се намали некој санитметар во половината, бутовите и рацете, ко шо рекламираат... или опет марктиншки трик. Кажавте дека целулитот го намалува...ама што со масните наслаги???...ајде совет..плиз
сега веќе му влегов во шема , кога се масирам на задникот се масирам во стоечка положба и тогаш многу ме боли и се правам дури и модро-црвена и го движам, правам кружни движења, од задникот па надоле и обратно, со благи кружни движења. вчера се масирав со делот со топчињата, па ми се направија мали топчиња на кожата како поткожно крварење..но имам нежна и тенка кожа, па тие ми се појавуваат понекогаш и при депилација, па мислам дека не се страшни. и веќе како што се навикнав со најсилно, кога ќе го намалам, ми се чини дека не е ефективно
Па би требало да се намали и некој сантиметар. Но не се потпирај само на Relax and Tone. Пиј многу вода и јади од секој оброк по малку. Во исхраната вклучи многу зеленчук (со ручекот) и овошје(за ужина). Лебот исфрли го од исхраната. Ако сакаш ефекти побрзо, комбинирај и со физичка активност.
абе масирај, гајле немаш јас тоа со топчињата го немам користено, само тоа брановидното го користам,,, некако најубаво ми е што знам
девојки и јас се решив да го земам конечно и бас пред малку се масирав...ме интересира колку пати на ден се масирате и по колку време од прилика....инаку и мене не ме боли можеби навикнав од тоа што е од авон за целулит што беше со масажер се надевам дека ќе се намали малку целулитот позззз
i ja go imam masazerov i mozam da kazam deka samo 1 nedela boli a posle veke stanuvas imun na taa bolka i ne ja osekjas...a inku dr so mi kazale deka mn pomaga za celulit ama treba da se mackas i so krema a inku nesmee na edno mesto da se masiras dolgo vreme
Топ е за целулит, во комбинација со некоја антицелулитна крема или гел дава стварно добри резултати. Го имам и го користам оној дел со топчињата што е за нозете и задникот. Е сега, викаат добар бил и за перничињата и масните наслаги ама не ми помогна нешто посебно можда зошто и послабо го користам таму, ми прави црвенило и ме чеша од него. Како да ми ја струга кожата, џабе е и млеко и крема да ставам за подмачкување.
Devojki nova sum na forumov, i me zainteresira za Relax & Tone... imam 15 godini, no nemam celulit, tuku salce okolu stomakot kozata mi e mn nezna, i se dvoumam dali da mi go kupat masazerov, zatoa sto me plasi toa sto go citam po vasite komentari deka ja vcrvenuva kozata i deka cesa....... ve molam za sovet, dali ke mi pomogne da gi namalam masnite naslagi i dali ke oslabnam vo stomakot :/.... blagodaaram odnapred
Девојки гледам дека ова има ефект за тргнување на целулитот , но се двоумам дали да го купам зошто јас целулит имам ептен малку,не ми се ни приметува,додека би сакала да ги намалам тоа спојлерите за некој центиметар и бутовите.. Онака не сум воопшто дебела.. Има ли ефект во слабеењето?
Една пријателка го користи,но рече дека и испаднале стрии....е сега дали причинителот е ова или не, не знам!
Поздрав до сите Јас го имам релакс скоро 3 месеци се масирам редовно ама не е битна само масажата туку и каков крем за целулит користите доколку имате повеке целулит на некое место ке се јават модрици пијте витамин ц за побрзо да поминат многу течности и сакам да ви препорачам еден балсам за целулит од Алкалоид е Сатва се вика 900 мл околу 500 ден е ама многу е ефикасен како течност е и до сега цело лето се масирам по двапати на ден немозам да го потрошам а добро е тоа што одма реагира ја зацрвенува кожата со масажерот и после тоа чуствувате некакво пецкање и циркулација неможам да опишам . Користев и најскапи креми ама брзо се трошат а за масажа не треба да се штедиш на кремот тоа дава резултат пробајте па пишете како е кај вас . А за целулит е тоа дечкоми да ви каже он најмногу се изненади бидејки најмногу го гледал а сега исчезнува чаааооооо целулитчееее
не е можно од тоа да има стрии ... стрии се појавуваат само од нагло ослабување или здебелување и после бременост ... од масажава нема шанси .... инаку јас од кај една другарка се масирав неколку пати баш ми беше забавно ...
Стриите си постоеле, само сега повеќе дошле до израз, затоа таа мисли дека и е од масажерот. Кај послабите повеќе се познаваат, особено после слабеењето, бидејќи претходно растегнатата кожа од здебелувањето не се враќа во првобитната положба, потешко се затегнува. Затоа сега и се познаваат стриите, и во никој случај не може да бидат од масажерот. Инаку и јас мислам да си го нарачам сега... навистина се чека по еден месец и повеќе за да ти го донесат?!
Јас веќе го купив и го користам веќе 4 дена... па ќе видиме за резултати понатаму... Инаку го купив директно од продавница и не чекав воопшто.
Јас го имам веќе една недела, го користам редовно секој ден сеуште немам забележано некои резултати, но мислам дека е рано за тоа. Колку редовно го користите и дали има видливи резултати?? Сакам да знам дали освен што го намалува целулитот помага и за слабеење (нормално со пиење многу вода и правилна исхрана).
Znaci go koristam veke 5ti den, i nema seuste rezultati... vo iscekuvanje sum a si jadam normalno ne drzam nekoja pravilna ishrana/dieta I jas sum poveke zainteresirana za slabeenje otkolku otstranuuvanje celulit. Mislete deka treba da drzam dieta koristejki go masazerov?
Normalno deka treba da drzis i nekoja dieta ne moze samo od sebe da ischezne ama ne nekoja stroga ))) Veruvam deka pomaga mnogu na lokalno nivo, zatoa sto pottiknuva dopolnitelno slabeenje na odredeni delovi, tie koi sto ti ke gi masiras, ama chuda nisto ne moze da napravi
Па јас го имам Relax & Tone од кога почна да се рекламира. масажата навистина ме релаксира ,од тоа за пети сум презадоволна бидејки како бебешки ги прави,исто така и целулитот по нозете го немам и сум презадоволна,но немојте да го користите за намалување на целулитот по стомакот бидејки јас си направив проблем имав внатрешно крварење,и не ви го препорачувам за по стомакот и по струкот страшно зажалив ама за по нозете , задникот и рацете е супер