Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Relax & Tone

Дискусија во 'Фитнес' започната од Milickaa, 7 јануари 2010.

1. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Да, гледав на Пазар3, ама не се јавив ете.
    И како оди купувањето? Плаќањето?
    Ти кажаа нешто за тоа Лилит?

2. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    218
    Јас го имам овој од Пазар3, мајка ми го купила од кај некоја пријателка, не e оригиналот, имитација е, но ја има скроз истат функција и брзина, само што го нема оној ден за пети и нема гаранција. Имав можност да го споредам со оригиналот, во делот на рачката е различен, но пак ќе кажам ја има истат функција и брзина.
    Е сега, проблем е што јас сум мрза и што фаќа прашина на полицава :worried:

3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.245
    Допаѓања:
    157.331
    Пари на рака,масажерот во рака! :D

4. SoNi55

SoNi55 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2010
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    54
    Дали знае некој, дали во продавниците на Топ шоп го има Relax & Tone да се купи веднаш(од продавницата) без претходно да се нараца по телефон??? :?:

5. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Мене за овој ме интересира. http://www.pazar3.mk/Listing/Detail/Ind ... 272&Idx=53 Го има некој конкретно овој од Пазар3 :?:
    Планирам да го земам, ама по пошта ако го праќаат не ми се оди во Скопје за еден масажер само.

6. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    ^^^
    Јас го имам, баш овој...
    По незнам кој пат ќе кажам во темава, одличен е....
    разлика ни 5 % нема од р&т... :)

7. melanie27

melanie27 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 октомври 2010
    Пораки:
    343
    Допаѓања:
    255
    јас го имам баш овој....одличен е. дури тие што ми го продадоа ми кажаа дека овој бил поквалитетен од другата верзија.
    разлика е што го нема делот за пети и пократка му е рачката.

На karina8 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. marina22mk

marina22mk Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    51
    Јас така го купив, од продавница :)

9. SoNi55

SoNi55 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2010
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    54
    Јас сепак се одлучив за тој од пазар 3,уствари го земав од Зелен пазар по многу поевтина цена од R & T,и мислам дека е навистина ефикасен,за само 5 минутки стомачето почна да ми црвенее и да ме чешка.Се надевам дека ќе имам одлични резултати. :)

10. cherry91

cherry91 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2011
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    33
    Ги прочитав сите ваши коментари и гледам дека сте задоволни од R & T, јас имам проблеми со целулитот и пробав доста работи за да го намалам, едно време пиев еден чај и малку ми помогна и блиските ги забележаа резултатите, сега ке го земам и ова па веројатно во комбинација со чајот и многу вода ке успеам. Но ме интересира нешто, велите не се намалува во обем, па зарем целулитот откако ке се уништи воопшто нема да се намали во обем?

11. hiphopgirl

hiphopgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    190
    mmmmmm pokraj nashaa prodavnica pominal nekoj chovek mislam deka neshto kao poshat i prezentira za topshop majka mi deneska na popust kupi kosmodisk i uste nesto za noze zoshto ima problem so nozete za 1900 den na popust bilo kao a zaedno koshtale okolu 5-6000
    i kazal covekot i za relax and tone majka mi go poracala za samo 1200 den!!!
    me chudeshe bash zoshto komodisk zemala koga nema problemi so kicmata :D
    valjda za vo idnina :D
    mozhebi ne se bash orginalni od top shop ama mislam deka ke vrshat nekoja rabota
    inache popustot trael samo ovie dva dena
    denes i utre mislam deka :worried:
    [mod-kirilica:22tps2t9][/mod-kirilica:22tps2t9]

12. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Нема веза тоа, финта е им е тоа со попустот. Цело време вакви улични продавачи одат по врати и викаат дека уште овие 2-3 дена е попустот со цел да оставарат продажба нели. А ако ги начекаш после една две недели пак е таа цена и цело време им е "попуст" :)
    Можеби е мала измама, ама онаа на топ шоп е далеку поголема. Истиот производ да ни го продаваат по тродупла цена и демек оргинал. Абе иди бегај. Така да немојте да се осеќате измамени од овие луѓе :)

13. hiphopgirl

hiphopgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    190
    majka mi vekje go poracala
    pa ke vidime
    toj ni donese katalozi od dormeo kosmodisk neli posebno imaaat i uste eden so tie opstite proizvodi
    i duri i go dade brojot na mama.mislam deka ne e nekoja izmama..
    [mod-kirilica:2kzq1h82][/mod-kirilica:2kzq1h82]

14. Klaudi

Klaudi Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2011
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    39
    Јас го користам Relax & Tone интензивно скоро еден месец,ама грешка направив што јас се масирав да не претерам ама преку целиот ден,и почнав да чуствувам преголеми болки во пределот на стомакот значи буквално имав и болки кога се смеев не можев да се помрднам :lol: Резултат-да имав очигледен кој го заприметија скоро сите(намалив 1 конфекциски број)ама повеќе не се масирам бидејки ја претерав да одморам малку па пак стартувам :)

На Vesna25 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    колку што читав на претходни постови релакс&тоне го имало и на зелено пазарче??? а може некој да ми каже каде поточно и по која цена затоа што на оние од топ шоп ни денар не сакам веќе да им дадам а фино е да си имаш едно вакво масажерче

16. SoNi55

SoNi55 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2010
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    54
    Тој што го има на зелено пазарче е 700-800 денари,се вика Maripol Body,јас си го купив од тезгите на кои што се продаваат пегли за коса,фенови,адаптери и сл.електрични апарати,не знам поточно да ти објаснам кај е,но сигурно ќе го пронајдеш.

17. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.245
    Допаѓања:
    157.331
    Пишман аџија сум значи.Тргнав да си купам рилакс енд тоун,ама овие имитацииве и ме фати шубе едно,дали се добри или не да ми кажете?! И друго,дали помага навистина и не само за целулитот,туку воопшто дали ја подзатегнува кожата и дали го бива за обични масажи?!

На S-a-n-4-e му/ѝ се допаѓа ова.
  18. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.131

Месец како го користам рилакс анд тоун и ништо :@ никакви резултати :@ се разочарав и последниве неколку дена воопшто не се ни масирам :envy: подобро купи некоја од имитацииве барем нема да даваш толку пари :worried:

19. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Јас бев да го испробам Релаксов, има една комшивка ама од Топ шоп не имитацииве. Мене ептен ми се допадна за обична масажа, опушта ептен. Се масирав на грбот на нозете и уживанција, барем за мене одлично опуштање. Дефинитивно се решив да си земам, само незнам дали од Топ шоп или од Пазар3 каде се далеку поефтини :?:
    Ќе го пробам и за целулит, секако дека ќе ја забрза барем малку циркулацијата. Што ќе масирам со раце така со него и плус повеќе време. И да не помогне за целулит барем за опуштање ми е 5ка така да цврсто сум убедена да си земам еден.

20. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Јас го користам веќе 2 месеци оригиналниот и целулитот ми изчезна. Ептен сум задоволна. Мајка ми го има тој од уличните продавачи, имитација, го користи за масажи и исто е премногу задоволна. Јас кога ќе голедам двата дома, не гледам никаква разлика. Истите брзини ги имаат и истите додатоци, потполно исти, ако ги измешаме нема шанси да погодиме кое каде припаѓа. Јас искрено се заебав со оригиналот, после го најдовме другиот. Нема потреба да фрлаш толку пари. Единствена маана е што нема гаранција....