Океј е. Мислам дека тој производ со колагенот има функција на хидратантна крема, така што нема да згрешиш кога и да одбереш да ја користиш.
да ми предложете што треба да земам за акни од ревокс имам мрсна кон комбинирана кожа и како треба да ги користам фала ви
Сакав да ти пишам ама немаш опција. Можеш да почнеш наутро со ниацинамид и хујалуронска киселина, па крема со спф. А навечер салицилна киселина и хујалуронска киселина и крема без спф. Постепено можеш да менуваш,пример ако ти се реши проблемот со акните ја исфрлаш од употреба салицилната и користиш нешто друго. Пример Витамин Ц.
Ако имаш можност земи ја на Натура Сиберика Софора Јапоника со спф 15, одлична е. Па понатака ќе си бараш со поголем фактор.
фала ти многу на одгвоорите но видив таму имаше еден пакет и мидлам дека аха имаше нешто дали би можело и тоа да го земам
@macor24 Јас би ти препорачала крема со повисок фактор, барем 30, а летниот период дури и 50. Можеш и АХА да си земеш ако сакаш, еднаш неделно ќе ставаш од неа вечерно време, и обавезно СПФ секој ден.
Аха е киселина се користи самостојно, еднаш неделно по 5мин и се измива. Потоа може да се зголеми на 10 мин да ти седи на лице,може да осетиш пецкање онака минимално.
поточно за што би можело да ми помогне некогаш имам како поткожни некоагаш имам како со гној дали би ми ги исчистило ако користам тоа со аха
фала ти многу на одговорите ако ми треба некаков одговор ќе те цитирам ќе ги земам овие и ќе видам резулати
https://www.boozyshop.com/en/revox-just-aha-acids.html Читни тука за што се користи поточно АХА. Имаш тука и за сите други производи на Ревокс за што се употребуваат.
Мислам дека немаат, но одредени производи на Ревокс ги имаш во ДМ, и исто можеш да си порачаш од torba.mk
да ги имам гледно но и во мојот град. во една аптека ги има инсче знам дека ги има во дм иначе фала ти многу