Во фонд за здравство прашуваш, го проверуваат бројчето. Мене пред скоро 3 години за месец дена ми ги рефундираа парите.
Мајката е нулта позитив, а таткото нулта негатив. Дали треба да се пијат апчиња,инјекции? Дали е потребно?
Ми.стигнaa пaрите нa сметкa пред некoлку денa 1960 денaри, нештo и бaнкaтa прoвизијa зелa изгледa. Мoжеле пoвише дa пуштaт скoрo 2900 беше инекцијaтa
Абе ајде, околу 1000-ка земаат, а? Значи и за оваа инекција 70% само враќаат.... И мене за една тура клексани ми стигна, исто 70%
Оваа инекцијава од 28 недела рогам или како и да беше....во 27+1 до 27+6 се прима или од 28+1 до 28+6?
Tnx, / Прашував зашто ми доаѓа кумбсов да правам на 27+5, па затоа после одма да ја примам. Имам фора и во 28
Јас приложив: - Извештај од трансфузиолог - Потврда од матичен гинеколог од ГАК кој го разгледа извештајот од трансфузиологот, ми направи ехо и ми даде потврда за примање на терапијата. - Потврда од гинеколог за примена терапија - Фискална сметка и сметкопотврда од аптека - Копија од лична карта и - Копија од трансакциска сметка