Се додека имаш титар, нема да се боцкаш со инекцијата, ако се среди до 27гн, во 28ма ќе се боцне. Со лесно ♡
Zdravo devojki jas utre ce bidam 27+3 maticnata mi kaza utre da ja primam inekcijata rogam dan e rano? Zasto citam tuka se prima koga ce vlezes vo polna 28 nedela ili podocna fala vi
Дали има некое негативно дејство инекцијата/вакцина шо е не знам... Јас треба следна недела да примам а матичниот не ми кажа за тој комбс тест!? И уште нешто да не даваат случајно слободен ден од работа хаха да искористам?
Здраво,јас сум крвна група 0+ а партнерот е 0- ,дали ако останам бремена се прима од кога ќе останам или пред бременост ? и дали за оваа ситуација треба да се прими? Фала
Здраво девојки, сакав да прашам дали мора лично да се оди по резултатите од крвна група? Ви благодарам
Izvinete da ve prasam dali e vo red rezultatov? Ova dole sto pisuva na plocka da i mik.test da .. dali e vo red. ? Moze li nekoja da sporedj .ve molam
Извини што се мешам неповикана, само ми падна во очи активираното парцијално време, скратено ти е многу. Дали се консултираш со трансфузиолог за резултатот?
И јас ја примив инекцијата, и поднесив во фондот. Колку отприлика се чека за да ги вратат средствата? И дали прво стигнува одобрување и како и одпосле повраток.