Rimjob е работа во Рим. Ве прашуваат веројатно дали сте работеле во Рим, Италија и дали ви се допаѓа во Рим.
najdobro nesto sto im go pruzat zenite/devojkite na svoite sakani, e sega mazite da vnimavaat zasto mnogu mnogu arno ne e na arno, Shala na strana iskreno -vrv dozivuvanje TOP-TOP-TOP,posle koe sekogas sledi urnebesen sex do zori. ali strogo za partneri sto dobro se poznavaat i si imaat bezgranicna doverba i normalno higienski naviki na nivo,
Уауу како е овој речник, момче младо, зарем пророчицата Габриеле Ви дозволува вакви валкани муабети. Има да те осуди да гориш на клада RimJob е кога женско лиже газ и дрка на машко, а ParisJob е истата работа само изведувачот е машко (машко на машко) и мислам дека тоа е пооригинално бидејќи тоа ми е настрано само за во машка геј двојка. @S.a.r.a.9 зошто не го објасни прво терминот кога веќе почнуваш тема и прво се споделува лично искуство па потоа се споредуваат искуства и емоции. Тебе ти се допаѓа ли? Мислиш ли дека е добро при опстипација, во смисла на подмачкување подобро да лизга и пробие? Некои викаат помагало и за дијареа, ама со маска за нуркање.
Скопје, ова твоево е rusty trombone, а не rimjob, да не мешаме терминологии сега, ќе се збунат луѓево. Што е најтрагично, мислам дека темава за римџоби е дупликат. Некој веќе просветлувал на форумов за оваа битна и суштествена тема.
Катастрофа сте. Никад нема да ни бидне еднаквост од вас. Чекам именување на термин кога мажот го лиже аналниот отвор на жената, па Парис и Рим нека се откажат од титула најромантични градови.
Мадам, немој така, rimjob е универзалка, унисекс. А rusty trombone и rusty trumpet се машката, односно женската варијанта на симулирање на дувачки инструменти на анусот и соодветните полови органи на партнерот. Feminism FTW!
viva la Pope!!! @скoпјетесaкaм, прaи тукa зaбуни. (А се спoмне дркaње, oдмa се збунувaм јaс, сo слaбo срце сум нa сензитивни теми.) И еве гледaм зaштo не ми иделa брзa геoгрaфијa никaд.. Али oд секoгaш цврстo верувaв декa Рим не гушкa сите без предрaсуди, ипaк, нели сите пaтиштa вoдaт тaму....
Јаооо цурицееее Па јас сум била тотално сексуално неписмена. Ја по старски, еби си се како ти дојде, што има поими да учиш.... Никогаш веќе ни Рим ни Париз нема да ги гледам со исти очи.