Bидов дека нема тема за мојата омилена козметика,а решив да отоворам Mожеме да си споделуваме искуства за нивните прозиводи,ме интересира ако некој пробал од нивните пудри и маскари? сакам да ги пробам,инаку досега имам руменило и лакчина и се супер Cе надевам ви се допага темава и ова е нивната веб страна Спојлер http://www.rimmellondon.com/au/landingpage/
Имам сенки и сјај за усни. Сенките не сум ги пробала се уште, а за сјајот можам да кажам дека е одличен. Интересно е што освен што е лесен, и повеќе време стои, ги лади усните. Има некаква ментол состојка...
Ради името, маскарата некое време се викала римел. Една другарка има сјаеви, значи повеќе нијанси, наредени како сенки да се, преубави бои, значи беа розеви, од посветло розева до потемни розеви нијанси, и бела боја, ама преубави, со светки, неа и' ги донеле од Америка. А тука не знам каде има. Знае некој? Спојлер фала за линкот, wolf4e, сега да разгледам малку. :geek: *смајли што се лигави*
Имам лакчиња и еден сјај од брендов, и сум задоволна, одлични се..посебно сјајот ми е омилениот што го имам, се вика Vinyl gloss ааа сега се сетив, од баајги одамна, имав и една маскара, плава беше со големи букви waterproof пишуваше на неа, и воопшто не бев задоволна..ништо ама баш ништо не им правеше на трепките..нема должина нема густина а волумен? уште повеке некако тенки ги правеше трепките..а тешка за отстранување, трепките да си ги искорнеш..а некако одма се исуши...така да за брзо време се запозна со кантата
се сеќавам оваа фирма беше присутна на нашиот пазар долго време имаше цени слични на Макс фактор, но сега повеќе ја нема, се сеќавам на онаа маскара со чешле и беше околу 500 денари. многу убава маскара, досега ниедна од постоечкиве фирми нема нешто слично направено. штета што ја нема повеќе кај нас.
rimmel се многу добра декоративна козметика, не знам зошто кај нас малку се трошат, а и тешко се наоѓаат
Па беше најавено дека ќе ги донесат во Космо, а како се движат цените, ми треба овој коректор што го запазив на нивната страна, колку е една сенка од Римел?
Сакам да одам во космо само за оваа козметика, па би замолила некоја љубезна велешанка да ми пише лп каде поточно се наоѓа космо
Тие единечните се околу 200 денари, а има и триа, по 300. Најскапите што ги видов беа околу 300 и нешто, прилично се ефтини
Ги донеле и кај нас ? Леле одлично! Баш се израдував сега. Ми треба да пробам некои работи од нив,а дали некој знае дали донеле и лакови при шминки? Ми треба еден лак за третман на нокти што го имам сега,ама кај и да е ќе се истроши,а сакам пак да си го земам зошто ефект имам ненормален
Епа одлично, се надевам го има овој коректор, на неколку туторијали за шминка го запазив одма се гледа дека е убав.
Јас колку што видов, нема ништо над 400-450 денари, руменилата им се или 210, или 350, сјаевите се 200 и нешто