Lasting Finish руменилата се сон!! Исто така и Kate Moss Lasting Finish кармините со црвена опаковка. Го имам Kiss of Life 111 и е најпрекрасната црвена нијанса што сум ја намачкала на мене (на сликата). Моливчињата за очи се меки, пигментирани и трајни. Не сум ги пробала маскарите, Scandaleyes Retro Glam била dupe на Better Than Sex (таа ми е следна на листата).
Немам ништо користено ама чинам за толку достапни цени, можам да кажам дека прилично евтини, можам да очекувам многу. Ова е нешто што ќе биде мое. Да се искористат попустите. После може да се проба некоја камена пудра или моно сенка за очи, имаат убави. Течните мат кармини, ги бива? Не сакам да ми се сушат на уста премногу, затоа ги отфрлив во зимно време, уште мат ми треба...
Единствен производ што го користам (повремено) од овој бренд е камената пудра Rimmel matte stay. Одлична е за мојот тип кожа (комбинирана) и не би ја сменила.
Да не е премногу темна најтемната нијанса од палетата со бронзер, руменило и хајлајтер потпиашана од Кејт?
Rimmel Lasting finish pudrata mene mi e odlicna za suva koza. Mislam deka i Wake me up ke odgovara za suva no ima nekoi sitni svetki vo nea. Ama ovaa e top za normalna do suva