Македонските јавни фаци Киро Глигоров може да шкртне уште еден од листата на надживеани. Нит го слушав, нит ми беше интересен, ама сепак тажно е што Македонија изгуби весел и позитивен лик. Нека почива во мир.
Почивај во мир легендо, никогаш нема да ги заборавам твоите најјаки кошули! Ќе се опијам во твоја чест. Не мислев дека, ама ме погоди. Па од мала го знам
Добро е што сте отвориле тема, да не пуниме СДК. Жал ми е за човекот, искрено. Добар беше, дури ми се плаче. И чичко ми починал денес. Потиштена сум целата. Почивајте во мир! <3
Македонските јавни фаци Вечна ти слава царе! И мило ми е што и старо и младо пишуваат за оваа тажна вест,колку-толку да му оддадат почит и мило ми е што се во толкав број.
Македонските јавни фаци Јас ретко го слушав, да речам немав некоја голема изразена љубов кон него. Ама затоа брат ми ептен го сакаше, и дури и торта со него за роденден му купив. Абе фацата кога му кажав затоа што тој нема фејсбук и ми вика штооооо ??? Дури и до Струмица беа со татко ми за да седат со него на кафе и брат ми да го види. Фала му на Господ што тоа барем му се исполни. Секогаш викаше на матура ќе ми пее бре другарче ми е се договоривме а јас му викав и на свадба братче ќе ти пеее додека сум тука јас немој да се секираш. Изгледа ниту на матура ниту на свадба нема да му пее. Нека почива човекот во мир. Жално е навистина. И не ми смета што сега сите постираат песни од него и што пишуваат за него, човечки е ете да покажеш малку жалост, да оддадеш да речам барем малку почит ако навистина некогаш си го сакал или слушал барем малку. Како и да е човечко суштество е, и барем јас кога и да сум го гледала и на телевизија и било каде е весел и насмеан. Греота е и жално, ама барем во животот постигнал се што сакал, па навистина може да си почива во мир.
Македонските јавни фаци Го почитував како јавна личност, понекогаш знаев да пуштам некоја негова песна, но не ми беше пријатен за гледање. Жал ми е што почина, лесна му земја.
Македонските јавни фаци Легендите никогаш не умираат, вечни се !!! Почивај во мир голем човеку ! Сочуство до семејството и најблиските.
Македонските јавни фаци Нека почива во мир,лесна му земја... :/ И гледам дека бев погрешно сфатена ,јас немам ништо против него,мене напротив тој ми беше баш позитивен лик,но сведок сум дека луѓе кој до вчера го плукаа,сега го величат,легенда,цар. Ми беше дволично,за тоа е тој мој пост во СДК.
Македонските јавни фаци А, бе Гоце бе... Оти бе Гоце ?! Ајде, почивај во мир. Да знаеш дека за малку ќе се опиеме со цимерката во твоја чест. http://www.youtube.com/watch?v=fEr9RsDn ... r_embedded
Македонските јавни фаци Не ја слушав неговата музика, но секако дека има придонес во нашата музика.Нека почива во мир.