Тотално разочараa Ајпл (Apple) ништо никаква иновација Целта им е да земат што повекје пари за џабе Сега и потврдија дека Самсунг е стварно најдобар и по фер кон народот а и сто пати подобар и по иновативен од нив ..
Епл ни блиску не е до Хуавеи а каму ли до Самсунг. Тоа што му е јак маркетингот на телефоните не го прави најдобар. Повеќе се плаќа брендот отколку перфомансите на телефони.
Како долгогодишен корисник на Самсунг си ги бирам Самсунг. И цените им се попристапни, а плус се одлични.
Apple! 3 години скоро го користам истиот телефон (6Ѕ) и не ме изневерил досега. Се мислам и да се подновам, ама љубов ми е овој сегашниот ептен.
Реално и Ајпл и Самсунг се Добри не се џабе најдобри во светот ... Сега Самсунг моментално е по иновативен со првиот телефон со 4 камери а и плус вчера најавија телефон на виткање т.е со еластичен дисплеј и подобрена верзија на андроид.вкусови се во прашање ама кој и да и зберете нема да зажалите од овие два бренда . Сега некој ќе каже постои Хуавеи и Шајоми џабе колку и да прават се никогаш нема да бидат Самсунг или Ајпл , Самсунг ја покори Америка кај што Ајфоните беа најдобри и најпродавани . За крај ниту Самсунг може да биде Ајпл ниту Ајпл може да биде Самсунг .. Они се двете најпознати најдобри и најквалитетни брандови во мобилниот свет колку тоа да не ви одговара така е и нема никој да биде како нив , тешко се престигнуваат великани како овие. А за комерцијала и статусен симбол СЕ .. ама бидете рални нешто што е најдобро и најквалитетно како да не стане комерцијала или премногу познато извикано ... ? APPLE IS APPLE SAMSUNG IS SAMSUNG OTHERS ARE JUST PHONES haha
https://www.smartportal.mk/kompanii/samsung-30-ces-2019-nagradi/ Компанијата Samsung добитник на 30 “CES 2019“ награди за иновации за неверојатен дизајн и инженерство
Ne bi trebalo da se somnevash dali se dobri , sekako deka se dobri ne dobri Najdobri ne se dzabe prvi vo svet poslednive 3 god
Дефинитивно самсунг. Јас сум презадоволна. Долгогодишен корисник сум со намера повторно да се подновам со некој понов модел. Не размислувам воопшто, самсунг ќе е сигурно.