Ajde devojki imav Motorola onaj noviot MOTO ama se skrsi sega go ubedvam mazot mi za iPhone 6 ili 6+ ama polovno bidejki standardot no tolku ne mozime nov da si dotvolime!! Ve molam mislenje!!
@ЕденЧлен те молам сподели мислење за А7 2018. Гледам излезе и Ј4+ и уште еден. Сакам да земам па се мислам.
А7 е одличен телефон,го имав краток период,за парите си е супер.Има супер камера,задоволнителна батерика,доволно голем. Ј4 плус не,спор е,слаб во перформанси,го имав исто,и никад не би го купил пак.
@ЕденЧлен може мислење за Ј6 2018? Скоро две години користам Ј5 2017 и сум многу задоволна воопшто не ми кочи, како нов да ми е. Ама ми искочи прилика да земам Ј6 па ме интересира дали е добар. Можеби и нема да го земам бидејќи сеуште овој ме служи многу добро.
Добро телефонче од ниска класа,не е нешто многу по различен од ј5 да знаеш,едино дизајнот,и што има плус 32 гб меморија,и плус 1гб рам.Камерата голе доле е иста и на ј5 2017 и на а6.Секако понов модел е,ке има предност во софтверот подолго.
Секогаш го бирам Самсунг . Сестра ми и золва ми имаат ајфон, ама толку чудно мени има, абе да не можам да се снајдам па и дизајнот на ајфонот застанал 10 години назад . Сега веќе морам да го менувам телефонот , бидејќи овој ми е канта, се мислам помеѓу а7, ј6 и м20 . Многу ми е важна камерата. Најверојатно ќе биде а7 , но сакам да го земам од мобилара . Да прашам некој да не има искуство со Мобил шоп галакси во населба Ченто Пазар во Скопје ? Дали поволните телефони се ок таму ? Овде не дека нема , ама два пати зедов од две различни мобилари и двата пати телефоните не вредеа за парите , односно платив над 150€ за по два месеци да откаже некој дел, телефоните кочеа и сл.
malce podobar ama e pogolem plus vo 90 posto od slucaevite znachi pogolema verzija na telefonot ama ne kupuvaj j serija ukinata e vekje sega se M i A serijata M e najslaba , A e Sredna , S i Note se Visoka