Не ми се допаѓа предната камера кај Samsung, се друго е топ. Apple немам користено, но во план ми е да купам наскоро .
Pa dobro sega mojot e postar model, tochno deka nema mnogu razlika so novite, koga ke go menam se mislam za mini da bide
iOS никогаш нема да биде подобар од Android. И Apple никогаш нема да биде подобар од Samsung. Големата цена на ајфонот не е поради квалитетот ни па ради иновацијата, ради тоа дека е статус симбол. Симбол да се фалиш што имаш. А поглуп телефон амин. Се попалија со новиот апдејт дека добија widgets и некаков homescreen. Sit your ass down го имаме тоа веќе 10 години, nothing new e.
Никогаш не би купила ајфон. Поглуп моб нема. Ајфон има цена у вис не заради тоа шо вреди, заради името. И никогаш не би дала толку пари за телефон и ми е чудно како се купува од 900е, 1000е моб, макар и на 100рати да е.
telefonite vredat , sega da ne se lazeme treba da koristish ajfon da znaes kako e .. imas brzina , najdobri kameri , updati vo sekunda koga kje izlezat ios 14 e skoro kako android .. nemora ti da kupuvash 12 pro mozes da zemes iphone X , iphone Xr , iphone SE 2020 , iphone 11 .. tie za niv ti treba 600 evra iljada evra ako sakash najjakoto i najgolemoto
А ти знаеш дали имам користено или не? Имав за подарок, ама одма го сменив. И фала на објаснувањето ама се разбирам во телефони и имам близок кои работи со тоа. Јас си го кажав моето мислење, не можи сите исто мислење да имаме и исти желби. Можи за тебе се најдобри. Тој шо сака нека си купува и нека си користи. Мене не ми е битно дека моб ќе ми биди ајфон и стандарт музиката да ми звони, демек ајфон звони. И ако 600е не се многу за телефон во вакви стандарди, тогаш јас немам шо да коменирам.