Bev za Samsung ama Samsung pocna mnogu da go kopira Apple , ne se bitni vekje se gleda deka Apple e vrvot vo svetot za tehnologija
Apple anytime. Со Самсунг и нивните батерии воопшто немам добро искуство. Да не зарекувам Apple супер оди досега.
Јас имав пред некоја година Самсунг С8 и го полнев по 2 пати во ден, сега имам С10+ еве веќе година и нешто, веќе 6 месеци го цицам цел ден не мрдам од телефонот, навечер го полнам само,имам некои 20/30% батерија пред да го ставам на полнач. Изгледа како ќе се погоди.
Бев верна на Самсунг, но откако сменив со Apple пред 5 години не можам да користам ништо друго. Се ми е поедноставно и далеку подобро.
Apple go opleska so dizajnot na kamerite na novite modeli iphone 11 , 12 , 13 isto i pro i max verziite Mislam deka povekjeto bi se slozile deka na iPhone X ,i narednata godina ponoviot iPhone XS imaa najdobar dizajn na kamerite
Бев верен фан на Самсунг, сега веќе месец и пол се префрлив на Ајфон и добро е сега за сега. Мислев дека нема да се навикнам, тешко ќе ми е, ама ме изненади шо е доста едноставен за работа. Батеријата му е топ, цел ден го рчкам и пак не се троши целосно. И за Самсунг имам доста пофални зборови, коска се мобилните, сите ги чувам и сите работат а се стари по 7/8 години. Го одбрав Ајфонот првично заради камерата, мислам дека имаат најдобра камера на пазарот, можеби и грешам не знам.