Sara fashion (Сара фешн)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од en5, 23 јануари 2023.

1. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    6.301
    Допаѓања:
    5.790
    Дали можам да заменам производ од друга нивна продавница или мора од истата кај што се купени?

На LibreGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Morena.Roxy.Lina

Morena.Roxy.Lina Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    64
    Мора да биде од истата продавница од каде што имаш купено.

На LibreGirl и Elence93 им се допаѓа ова.
  3. pinklipstick

pinklipstick Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2025
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    967
    Овие ми даваат код со попуст од 10% а нигде не гледам опција да се искористи кодот кога правам нарачка. :?: Знае некој како?

На LibreGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Panda00

Panda00 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2021
    Пораки:
    809
    Допаѓања:
    3.106
    За продавницава имам поделено мислење. Нешто ми се погодило, друго па воопшто не вреди за парите.

Зимските пижами, тие дебелите како крзнени, им се стварно квалитетни и убави, пријатни и топли. Имам два пара, веќе неколку години немаат мрднато. Исти се како првиот ден, после толку години носење и перење. Добив на подарок и летна ноќница со наметка од таму, премногу ми се допадна. Убав, пријатен материјал и удобен за спиење, многу убаво стои и не ме поти.

Од долниот веш воопшто не сум задоволна. Сѐ што сум земала било со ужасен квалитет, многу неквалитетни материјали и одма се кинат. Градниците така - така, ништо посебно. Купаќи не се сеќавам дали сум купила од кај нив, можно е да имам некој пар. Мидерите им се прескапи и дефинитивно не вредат за парите, убаво стегаат и ја истакнуваат фигурата ама не се квалитетни воопшто. Зимските дебели хулахопки им се далеку поквалитетни од потенките. Неколку пати сум фатила акција за чорапи, имаат интересни дизајни и сум купила неколку пара за ниска цена ама ни тие не им се некој квалитет.
    Генерално, преценети се. Подобро од Бонати ќе си купам отколку кај нив.

На Elence93 и LibreGirl им се допаѓа ова.